Kahraman Tuğçe Yaşam Savaşı Veriyor.Alman kızları tacizcilerin elinden kurtarırken saldırıya uğradı.

 image

Kahraman Tuğçe Albayrak yaşam savaşı veriyor. Tuğçe Albayrak Almanya'nın Giessen kentinde tacize uğrayan Alman kızlara yardım etmek isterken tacizcilerin saldırısına uğramıştı.

22 Yaşındaki Tuğçe ile arkadaşları, yaşgünü kutlaması için Giessen'da bir lokantaya gittiler. Bir anda aşağıdaki tuvaletten yardım isteyen çığlıklar geldi. Tuğçe ile arkadaşları hemen tuvalete koştular. Tuvaletin önünde 3 Sırp genci 2 Alman kıza cinsel saldırıda bulunuyorlardı. Tuğçe ile arkadaşları Alman kızları saldırganların elinden kurtarınca saldırgan Sırp gençler çok kızdılar. Küfürler ederek saldırdılar ancak 3 öteki Türk'ün yardımı ile lokantanın dışına çıkarıldılar.

Tuğçe ile arkadaşları daha sonra yemekleri bittikten sonra dışarı çıktılar. Saldırgan gençlerin dışarıda kendilerini beklediklerini gördüler. Saldırganlardan 18 yaşında olan, önce Tuğçe'nin arkadaşına tokat attı, daha sonra da Tuğçe'nin başını sertçe yumrukladı. Tuğçe yumruğu yer yemez bayıldı.  Saldırganlar kaçtılar ancak daha sonra arabalarının plaka numaralarından yakalandılar.

Tuğçe Offenbach Hastanesi'nde...

Beyin kanaması geçiren Tuğçe'nin iyileştirilmesi Offenbach Hastanesi'nde sürüyor. Genç kadının komada olduğu bildiriliyor. Dualarımız Tuğçe için...

Kahraman bir Atatürk kızı. image

Tuğçe Albayrak Giessen'daki Justus-Liebig Üniversitesi öğrencisi. Facebook'taki kimliğinde Tuğçe Albayrak büyük önder Atatürk için gönderdiği sevgi dolu gönderileri ile ilgi çekiyor.

 

Latest comments

No comments

Almanya Türk

Almanya Türk

Almanya geneli için duyurular haberler vb