Zaandam-Alkmaar çevresi için Hollandaca ve Türkçe bilen doktor aranıyor.

By Ulaş Boylu
Category: market:category:İş Duyurusu
Type: market:type:
Price: avro €
28055
Price avro €

 

ANIOS (Turks sprekend)

Zorgbedrijf : i-psy
 
Locatie :o.a. Zaandam, Alkmaar
 
Dienstverband : 32 - 36 uur
 
Salaris: min. € 3079; max. € 4105 (FWG 60)
 
Opleiding :WO
 
Vacaturenummer : IPS1420
 
 image

Functieomschrijving

Voor de volwassenenafdeling van i-psy Noord-Holland zoeken wij een ervaren basisarts. Je bent ervaren in behandelingen van complexere problematiek bij de allochtonendoelgroep. Daarnaast ben je vertrouwd met de culturele context die bij patiënten met een migratieachtergrond speelt.
Een behandelaar bij i-psy heeft een gevarieerde caseload. Zo bestaat de caseload uit patiënten van diverse culturele achtergronden en evenzo variërende problematiek binnen de 2elijns GGZ. Wij zoeken een basisarts die ervaring heeft met de behandeling van en affiniteit heeft met de doelgroep van i-psy en deze specifieke ervaring is een must!
De functie bestaat uit de volgende werkzaamheden:

 • Doen van psychiatrische onderzoeken bij patiënten met een migratieachtergrond met bijkomende complexe problematiek
 • Correcte dossiervoering volgens de DBC richtlijnen en bijbehorende productienorm
 • Behandelingen van complexe problematiek
 • Werken vanuit een multidisciplinair team met ruimte voor eigen specialistische inbreng
 • Netwerkcontacten opbouwen en onderhouden met ketenpartners en relevante organisaties

Functie-eisen

 • Afgeronde opleiding basisarts
 • Ruime ervaring binnen de GGZ als basisarts
 • Affiniteit met de doelgroep van i-psy
 • Kennis van de sociale kaart en netwerken binnen Noord-Holland
 • Correcte en tijdige afhandeling verslaglegging en administratieve taken m.b.t. patiëntendossiers en DBC's
 • Je spreekt naast Nederlands ook vloeiend Turks
 • Je bent een teamplayer en vind het leuk om aan een team deel te nemen met vele verschillende culturele afkomsten en functies
 • VOG is vereist

Werken bij i-psy betekent werken met een bijzondere mix van culturen, zowel bij onze patiënten als bij onze medewerkers. Via een nagenoeg landelijk dekkend netwerk van vestigingen levert i-psy poliklinische zorg aan mensen met een veelal niet westerse achtergrond. Onze hulpverleners herkennen de problemen die voortkomen uit het leven in een 'ander land'  en spreken veelal de taal van de patiënt. Als medewerker combineer je professionaliteit, collegialiteit en culturele sensitiviteit met je nieuwsgierigheid. Gangbare behandelmethoden pas je slim toe in een niet-westerse context. Om je te blijven inspireren is er binnen i-psy veel aandacht voor onderzoek, scholing en persoonlijke ontwikkeling.

i-psy Noord-Holland heeft een multidisciplinair en multicultureel samengesteld team. Wij werken samen met lokale hulpverleningorganisaties. Binnen i-psy is veel aandacht voor deskundigheidsbevordering, onderzoek en ontwikkeling van cultuursensitieve behandelvormen. De vestiging is een onderdeel van i-psy Holding waar de staffuncties ondergebracht zijn, die het management van de verschillende vestigingen, de directie en de bestuurder van het zorgbedrijf ondersteunen en adviseren.

Arbeidsvoorwaarden
De Parnassia Groep wil de beste zorg geven aan patiënten. Dit begint bij onze medewerkers door het bieden van een professionele werkomgeving, gevarieerd werk, goede doorgroeimogelijkheden en interessante opleidingen via de Parnassia Academie. De Parnassia Groep wil als vernieuwende GGZ-instelling voorop lopen, zeker als het gaat om kwaliteit; zo investeren wij in E-Health en wetenschappelijk onderzoek. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-GGZ.
 
De Parnassia Groep is een moderne organisatie in de GGZ. De zorg wordt geleverd onder verschillende merknamen: Bavo Europoort, Dijk en Duin, Parnassia, Brijder Verslavingszorg, Palier, Lucertis, i-psy, PsyQ, Context en Indigo.

Interesse?
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Ismail Simsek, directeur bedrijfsvoering, via 06-10282151.

Kuruluşun sitesi için tıklayın.