Enschede. Humanitas haftada 2-3 saat çalışacak Türkçe bilen gönüllüler arıyor.

By Ulaş Boylu
Category: market:category:İş Duyurusu
Type: market:type:
Price: avro €
28058
Price avro €

 

Turkssprekende mannen gezocht voor Humanitas Tandem (vrijwillig)
Humanitas - Enschede

Yusuf is een Turkse man die in een sociaal isolement dreigt te raken. Hij heeft moeite contact te maken met anderen. Dit komt onder andere omdat zijn Nederlands nog niet goed genoeg is en hij het daarom moeilijk vindt op andere mensen af te stappen. Ook kan Yusuf nog niet echt de weg vinden binnen Enschede. Spreek jij Turks, heb jij zin hem wegwijs te maken in Enschede, en hem te helpen een sociaal netwerk op te bouwen?

Onder de mensen komen en je sociale netwerk uitbreiden is vaak makkelijker als je met z’n tweeën bent. Met een ‘maatje’ van Humanitas Tandem bijvoorbeeld. Een maatje van Humanitas Tandem biedt de deelnemer sociale steun, waardoor zijn zelfvertrouwen en zelfredzaamheid toenemen. Deelnemer en maatje ondernemen samen activiteiten die gericht zijn op het doorbreken van het isolement, het uitbreiden van het sociale netwerk en weer actief deelnemen aan de samenleving. Voor mensen zoals Yusuf zijn we op zoek naar vrijwillige maatjes!

Wij vragen
- Een tijdsinvestering van ongeveer 2 a 3 uur per week
- Een verbintenis van minimaal een jaar
- Woonachtig in de gemeente Enschede

Wij bieden
- Een zinvolle tijdsbesteding
- Persoonlijke ontwikkeling en/of mooie werkervaring
- Een cursus Basisintroductie Vrijwilliger
- Professionele begeleiding

Nieuwsgierig?
Neem contact op met Gerard Benedictus op tel.nr. 074-2437733 of via de email g.benedictus@humanitas .nl

Andere projecten Humanitas
Naast het project Tandem biedt Humanitas Twente diverse andere projecten aan. Ben je niet geïnteresseerd in het project Humanitas Tandem, kan je ook even kijken op onze website voor de andere projecten. Wij zijn hiervoor altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers.
Op onze website

Homepage

vind je hier meer informatie over.