avroTürk'ten Bir Yenilik! avroPara!

 

İşte Geldi! avroTürk avroPara!

Artık avroTürk'e yapacağınız her gönderi, her etkinlik, her katkı için ek sayı kazanacaksınız!

avroPara nedir?

avroPara herkes için ayrı ayrı tutulacak bir sayı. Bir tutar.

avroTürk'e yapacağınız her gönderi, her etkinlik, her katkı için ek sayı kazanacaksınız! Örneğin bir günce mi yazdınız? Size belli sayıda avroPara eklenecek. Arkadaşlarınızı avroTürk'e mi çağırdınız? avroPara'ları alacaksınız. Ya da bir öbek mi kurdunuz? ona göre avroPara'lar sizin tutarınıza eklenecek. Daha birçok işlem için avroPara kazanacaksınız!

avroPara'nın Amacı Ne?

avroPara'nın amacı avroTürk'e katkısı olanların çabalarını daha görünür kılmak ve ileride bu kişilere (biz bu kişilere Doruktakiler diyoruz) bazı ayrıcalıklar sağlamak! 

Hangi İşlem İçin Ne Kadar avroPara Kazanabilirim?

Onun formülünü ancak avroTürk'ün yönetimi biliyor ve öyle kalacak. Bu biçimde bu sistemin "oynanmasının" karşısına geçilecek. Gerçekten katkıda bulunanlar, eninde sonunda sonuçlarını görecekler!

avroPara Tutarımı Nasıl Görebilirim?

Burada "sürpriz etkeni" araya giriyor. Herkes için bir avroPara tutarı olacak. Ancak bunu göremeyeceksiniz! Ama hissedeceksiniz! Nasıl mı? Örneğin ileride avroPara'yı kullanabileceğiniz durumlarda tutarınızın o ayrıcalıktan yararlanmak için yeterli olup olmadığını sorguladığınızda!

Ha, bir de avroTürk'e en çok katkıda bulunan ilk 10 kişiyi kapsayan Doruktakiler sıralaması var. avroTürk yüzleminde görebileceğiniz bu soıralamada yalnızca doruktaki bu 10 kişinin avroPara tutarı görüntülecek!