Türkiye'de "Helal Sex Shop" Açıldı.

image

 

İslam Dünyası'nın İlk "Helal Sex Shop"u Türkiye'de Açıldı.

BBC'nin bildirdiğine göre İslam dünyasının ilk sex shop'ı Türkiye'de açıldı. Habere göre bu yeryüzündeki ilk "helal sex shop" değil çünkü öyle bir sex shop Hollanda'da çoktan açılmış!

Sitede Haremlik-Seramlık - Erkekler ile Kadınlara Ayrı Sayfalar

İnternet üzerinden satış yapan sitede, erkekler ve kadınlar ayrı sayfalara yönlendiriliyorlar. Siteye girenler başörtülü kadın ve erkek silüetlerinin olduğu görsellere tıklayarak kendi böümlerine giriyorlar.

Sitenin kurucusu 38 yaşındaki Haluk Demirel, sanılanın tersine İslam'da cinselliğin olağan bir gereksinim olduğunu söylüyor.

Sitenin resmi bir "helal belgesi" yok ancak site sattığı ürünlerin helal olup olmadığına kendi karar veriyor...

 image

 

İslam'da Elle Doyum Yasak Olduğu İçin Dildo ya da Şişme Kadın Satılmıyor.

İslamdaki elle doyum (mastürbasyon) yasağı dolayısı ile "kendi-doyum" ürünleri satılmıyor. O yüzden sitede dildo, şişme kadınlar, ya da benzeri ürünler alamıyorsunuz.

Sitede bol sayıda prezervatif çeşitleri, çekici giysiler, kokular, geciktirici spreyler satılıyor. Siteye giren alıcıların %45'inin kadın olduğunu söylüyor Haluk Demirel.

Dil Önemli

Sitede pornomsu sözcüklerden kaçınılıyor. Örneğin "azdırır" gibi sözcükler yerine "istekli yapar" gibi sözcükler kullanmaya dikkat ediliyor.

Bu gibi ayrıntılar Türkiye'de önemli çünkü cinsellik Türkiye'de hala çok tartışılan bir konu. Örneğin başbakan Erdoğan'ın bir Aliş Veriş Merkezi gezisi sırasında "Victoria's Secret" adlı kadın iççamaşırı satılan satışyerinin kepenkleri başbakanın AVM gezisi süresince başbakan'ın emriyle kapandı...

Helal Sex Shop

Türkiye'nin ilk "helal" sex satışyerine aşağıdaki bağlantıdan girebilirsiniz. Yalnız bayanların girmeden başörtüsü takmaları önerilir...

Güncelleme: (3 Haziran 2013) günü bu bağlantıyı tıkladığımda başka bir siteye yönlendirme çıktı. Orada açık açık saklamadan ürünlerin görsellerini gösteriyorlar. Görünüşe göre "Helal seks shop" girişimi topu atmış.

Güncelleme (21 Temmuz 2014) Bu site şimdi cinsel ürünler satan sıradan bir siteye dönüşmüş. Büyük olasılıkla ilk kuran kişiyle ilgisi yok. Bu internet alan adını alanlar basın-yayın'daki yayınlardan yararlanmak isteyen sıradak sex shop işletmecileri...

http://helalsexshop.com/