DJ Ümmet Özcan 2013'ün en iyi 100 DJ'si Arasında!

 

 

 

Avrupalı Türk DJ Ümmet Özcan

 

 

2013'ün En İyi 100 DJ'si Arasında Gösterildi!

 

 

image 

 

 

 

Hollandalı Türk DJ Ümmet Özcan DJMAG dergisince “2013'ün en iyi 100 DJ'si” arasına girdi. Ünlü Hollandalı DJ Armin van Buuren'ın 2. olduğu sıralamaya Özcan 99. sıradan girdi. Özcan binlerce DJ'arasından seçilen bu “ilk 100” sıralamasına giren ilk ve tek Türk DJ. Özcan daha çok “Tech-Trance” türünde müzik yapıyor.

 

 

 

2013'te Özcan “Here and Now”, “Airport” ile “The Code” parçalarıyla Beatport sıralamalarında 1. sıraya yerleşti. Ayrıca ünlü DJ'ler Nervo, R3hab ile ortak çalışmalar yaptı.

 

 

Türk diskolarında pek tanınmasa da, yeryüzünde oldukça tanınıyor. Özcan, 2013 Yılında Asya, Avusturalya ile ABD'de binlerce kişinin doldurduğu alanlarda dinletiler verdi. Özellikle ABD'de artan ilgi Hollandalı Türk DJ'nin tanınmasına büyük katkıda bulundu.

 

 

Bu yıl daha sırada bir sürü dinleti var: 12 Aralık'ta Stockholm (İsveç), 20 Aralık'ta Montreal ve Ottava (Kanada), 21 Aralık'ta Venkuvır (Kanada), 28 Aralık'ta Singapur, 29 Aralık Goa (Hindistan) ve 2013'ün son dinletisi olarak 31 Aralık'ta Perth (Avusturalya).

 

 

Özcan çocukken de yeryüzünde ünlü bir DJ olmanın düşünü kurarmış. Şu ana dek olan çalışmalarının yalnızca bir başlangıç olduğunu söylüyor. Özcan Türkiye için se, önümüzdeki yıllarda Türkiye'de de dans müziğinde bir patlama yaşanacağını söylüyor.

 

 

image

 

DJ Özcan Hollanda'da büyümüş olmasının müziğini biçimlendirdiğini söylüyor. Özcan doğup büyümediği yer olsa da Türkiye'yi anayurdu olarak görüyor. Doğup, büyüyüp çalıştığı Hollanda ise ülkesi.