Hollanda'da Türk Girişimi CORENDON'a “Altın Ceylan” Ödülü

 

 

Hollanda'da Türk Girişimi CORENDON'a

 

“Altın Ceylan” Ödülü

 

image 

 

 

Hollanda'da Türk girişimci Atılay Uslu'nun kurduğu Corendon International Travel kuruluşu “Gouden Gazelle” (Altın Ceylan) ödülünü aldı. Ödül her yıl Hollanda'nın en büyük iş gazetesi 'Het Financieele Dagblad'ca veriliyor.

 

 

 

Üst Üste 2. Yıl

Yılın başarılı kuruluşlarına verilen bu ödülü 'Corendon International Travel' geçen yıl da almıştı. Bu kuruluş gezi alanında çalışıyor ve Corendon adını taşıyan havayolu kuruluşu değil. image

 

 

Öteki Gezi Kuruluşları Topu Atarken, Corendon Büyüdü

Hollanda'da 2013'te OAD, SRC, Globe gibi tanınmış gezi kuruluşları kapılarını kapatmak zorunda kaldılar. Ekonomideki bunalımın gezi kuruluşlarını bu kadar etkilediği bir yılda Corendon'un aldığı bu ödül özellikle dikkat çekiyor.

 

 

Pazarda Yalnızca 3 Rakip Kaldı

Corendon'un kurucusu Atilay Uslu, ödül töreninde konuştu. Başarılarının sırrının verimli çalışmaları olduğunu söyledi. Kapılarını kapatan OAD'ın %15 işletme yükü ile çalışırken kendilerinin yalnızca %3 işletme yükü ile çalıştıklarını söyleyen Atılay Uslu, bu nedenle OAD'ın kendileri ile yarışamadığını vurguladı. Uslu, pazarda yalnızca 3 rakipleri kaldığını söyledi.

 

 

Corendon'da Durmak Yok. Sırada Yeni Pazarlar var

Corendon'un başarılarının rahatlığını sürme niyeti yok. Corendon yeni pazarlara açılacak. 2014'te sırada Barselona ile Londra'da açılacak ofisler ve eklenecek yeni varışyerleri var. Corendon 2014'te gözünü Hollanda Antillerine dikti. İlk sırada Kurasao var. Ayrıca Yunanistan'da 3 yeni varışyerine gezi düzenlenecek. 2014 Kış Oyunları'nın yeri Rusya'nın Soçi kentine de kayak gezileri düzenlenecek.

 

    • turgay kulaç
      turgay kulaç

      Kutlarim. is bilenin, kilic kusananin...

      • Emek Kaklıç
        Emek Kaklıç

        Gercekten zoru basarmislar. Hayirli olsun. Basarilarinin surmesi dilegi ile.

        • Akın Çölaşan
          Akın Çölaşan

          Bilmeyenlere: Soçi aslında Çerkes toprağıdır.

          O topraklar kanlı topraklardır. O topraklarda ruslar Çerkes Soykırımı yapmışlardır. 1800'lerin sonunda. Yüzbinlerce Çerkesi ruslar öldürmüşlerdir. Şimdi orada Kış Olimpiyadı düzenliyorlar. Türkiye de katılacak.... Siz de bu şirket oraya tur düzenliyor diye seviniyorsunuz.

          Bu Türkler unutkan bir ulus...