Rotterdam'da yardım ödeneği alanların sayısı 39 Bin'e çıktı! Denetimler arttı!

image

Rotterdam belediyesi'nden sosyal yardım alanların sayısının 2014 başından bu yana 2500 arttı. Böylece yardım alanların sayısı 39 bine çıktı. 

Açıklamayı "Leefbaar Rotterdam" partisinden belediye meclisi üyesi (Hollandaca: "Wethouder" sözcük anlamı: "Yasa koruyucu") olan Maarten Struijvenberg yaptı. Struijvenberg Rotterdam'da sosyal işlerden sorumlu "Yasa Koruyucu".

Yakalanan dolandırıcı sayısı da arttı!

Struijvenberg yardım alanların arttığını ancak denetimlerin de arttığını söyledi. Mayıs ile Ağustos ayları arasında Sosyal İşler'den hakketmedikleri yardımı alan 861 kişi yakalandı. Geçen yıl yine bu dönemde yakalananların sayısı 704'tü.

Sıkı denetimler önce Bloemhof'da yapılıyor

Bloemhof çevresi yeni sıkı denetimler için "Deneme" çevresi seçildi. 1000 Kişinin dosyaları baştan aşağı incelendi. Bunların neredeyse dörtte birinde (238) uygunsuzluk bulundu ve yardım hemen durduruldu. Daha sonra bunların çoğuna yardımın tümüyle kesildi. Böylece belediyeye 2,7 avro para birikimi sağlandı.

 

 

 

    • Şenay Göliçi

      By Şenay Göliçi

      adam leefbaar nederland'lıymış. Kesinlikle daha çok dolandırıcı yakalamak için ellerinden geleni yapacaklar. PvdA'dan değişik olduklarını göstermek için. Kendei oyverenlerini susturmak için. Ama, çok şey değişmeyecek sonuçta. Adam yoksulsa yoksul. Ne yapabilirsin ki? Yardım edeceksin. Bunu LN de sıka sıka öğrenecek.

    Latest comments

    No comments

    Rotterdam

    Rotterdam

    Rotterdam ve çevresindeki arkadaşları bekliyoruz.