Türkiye pısırıklığı ile Feyenoord'lu Orkun Kökçü'yü Hollanda Ulusal Takımı'na kaptırdı!

 image

Türkiye pısırıklığı ile Feyenoord'lu Orkun Kökçü'yü Hollanda Ulusal Takımı'na kaptırdı!

Hollanda'da oynadıkları oyunla hekesin ilgisini çeken Ozan ile Orkun Kökçü kardeşlerden Orkun'u Hollanda Ulusal Takımı kaptı. Üstelik te Türk Ulusal Takımı'nın işbilmezliğinden!

Orkun Kökçü 14Altı Yıldızlar Türk Ulusal Takımında Oynamıştı! Ancak...

Orkun Kökçü Türk futbol yöneticisi Abdülkadir Bakırdöven'in önerisi Almanya'nın Bielefeld kentindeki 14Altı Yıldızlar Türk Ulusal Takımı kampına alınmıştı. Ancak nedense daha sonraki kamplara çağrılmadı. Hollanda Ulusal Takımı yöneticileri de bu fırsatı iyi değerlendirip kendisini Hollanda Ulusal Takımı'na kaptılar!  Türk Ulusal Takımı'nın beğenmediği 14 yaşındaki Orkun Kökçü bu yıl Hollanda'nın "Eredivisie" kümesi takımlarından FC Gronningen'den en tanınmış takımlardan Rotterdam'ın Feyenoord takımına geçti!

Abisi Türk Ulusal Takımı'nı yeğleyecek

Hollanda'nın kaptığı Orkun'un 16 yaşındaki abisi Ozan Kökçü ise Türk Ulusal Takımı'nda oynamak istiyor. Ancak şu anda FC Gronningen'de oynayan Ozan'ı Türkiye yine pısırıklığı yüzünden kaptırmazsa...

 

    • turgay kulaç

      By turgay kulaç

      Türk Futbol Federasyonu politik atamalarla felç edildi. Türk Milli Takımının başında Fatih Terim olduğu sürece bir bok ilerleme olmaz.

      • Ali Osman Semer

        By Ali Osman Semer

        AKP iktidara geldiginden bu yana Türk Milli Takimi küme düstü! Cünkü bunlarin dini imani kendi cikarlari. Kendi adamlari biryerlere gelsin. TFF'yi maymuna cevirdiler.  Türkiye umurlarinda degil.

      Latest comments

      No comments

      AVRUPALI TÜRK FUTBOLSEVERLER

      AVRUPALI TÜRK FUTBOLSEVERLER

      Avrupalı Türk Futbolseverlerin grubu!