AKP'ye karşı 5 Seçim Yitiren Kılıçdaroğlu CHP Genel Başkanlığı seçimini yine kazandı

image

 

CHP Kılıçdaroğlu'ndan hoşnut!

Bugün yapılan CHP Genel Kurultayı'nda, genel başkanlış seçimi yapıldı. Genel başkan Kemal Kılıdaroğlu 740 oy alarak yeniden gelen başkan seçildi. Öteki aday Muharrem İnce ise 415 oyda kaldı.

Kılıçdaroğlu İnce'yi kürsüde yanına aldı.

Seçim sonuları açıklandıktan sonra kürsüye çıkan Kılıçdaroğlu Muharrem İnce'yi yanına çağırdı ve "demokrasi açısından dünyaya örnek olacağız. CHP kendi içinde tartışır, ama benim sözüm söz. Demokrasi konusunda size söz verdim. Sözümde duracağım" dedi.

Muharrem İnce de, "Yarışacağız tartışacağız ama kavga etmeden sonucu kabulleneceğiz. Türkiye’ye demokrasiyi İsmet Paşa getirdi. Şimdi bu RecepTayyip Erdoğan'ın ileri demokrasi dediği bu faşist düzeni değiştirmek için daha çok çalışacağız", "1 saat öncesine kadar Sayın Kılıçdaroğlu benim rakibimdi şimdi rakibim değil genel başkanımdır", "Bu faşist diktatörden kurtulmak için elimden ne geliyorsa onu yapacağım" dedi.

Kılıçdaroğlu: "Gençler siyasete giriniz" 

Kılıçdaroğlu CHP'nin yeni kadrolar yetiştirmek zorunda olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu gençleri siyasete girmeye çağırdı...

    • Sevinç Acar

      By Sevinç Acar

      Türkiye Avrupa'dan ne kadar degisik.

      Avrupa'da adam bir secim yitirdiginde yerini yeni, daha genc bir takima birakiyor. Türkiye'de ise koltuga yilan gibi cörekleniyorlar. Bu Erdogan icin de gecerli Kilicdaroglu icin de.

      Kilicdaroglu koltugan deli gibi yapismis, sonra da "gencler siyasete girsin" diyor. Saka gibi. Ulan senden yer mi bosaliyor ki gencler siyasete girsin?

    Latest comments

    No comments

    YUH!

    YUH!

    Haksizliklari, yüzsüzlülkeri duyurma yeri. Ayiplama yeri