ÇALIŞAN ARANIYOR - Amsterdam - Türkçe Bilen Teknik Destek Çalışanı - Technical support engineer (turkish speaking)

İŞ DUYURUSU - Türkçe Bilen Teknik Destek Çalışanı - Technical support engineer (turkish speaking)

Functieomschrijving Heb jij een technische achtergrond en kan jij vloeiend Turks spreken en schrijven? Dan is dit jouw kans om voor een internationaal topbedrijf te werken! Voor een van mijn opdrachtgevers ben ik dringend op zoek naar een technical support engineer die een WTB achtergrond heeft en naast vloeiend Turks ook Nederlands en Engels kan spreken. De organisatie waar je voor zal gaan werken is wereldmarktleider op het gebied van interne transportsystemen en is vanwege groei op zoek naar technische toppers. Je zult op de customer afdeling aan de hand van klantcontact advies geven over de beste oplossing en daarnaast ook aan de hand van deze gesprekken schetsen kunnen maken met behulp van AutoCAD. Daarnaast zal je nauw samenwerken met accountmanagers om zo de klant te helpen.Functie eisenOm in aanmerking te komen voor deze functie moet je aan de volgende eisen voldoen:
- Afgeronde studie MTS/HTS richting Werktuigbouwkunde;
- Meerdere jaren werkervaring in een productie/transportsysteem/technical support omgeving;
- Vloeiend in Turks en Nederlands (woord en geschrift);
- Vloeiend in Engels is een pre;
- Ervaring met tekenpakketten (AutoCAD/Inventor/SolidWorks).

Daarnaast ben je communicatief vaardig, een teamplayer en kan je pragmatisch te werk gaan.
Arbeidsvoorwaarden Behalve dat de opdrachtgever jou een internationaal dynamische werkomgeving biedt, geven ze je ook de mogelijkheid om uiteindelijk door te groeien tot sales manager of andere functies in de organisatie. Je krijgt uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals bijvoorbeeld interne opleiding, pensioenregeling en natuurlijk een uitstekend salaris.

Dit bedrijf zoekt toppers en belonen daar ook naar, dus pas jij in dit profiel? Dan raad ik je aan nu te reageren via 020 407 10 09 en vraag naar Tom Holla of mail je C.V. naar t.holla@kpt.nl en misschien werk jij zo wel voor een internationaal top bedrijf!
Sollicitatie informatie Tom Holla Tel: 020 - 407 10 09

http://www.techniekvacaturebank.nl/vacature/details/716735/technical-support-engineer-turkish-speaking.html?_utm=source+avroturk

    • avroTürk

      By avroTürk

      Gönderiniz için sağolun ancak elden geldiğince içeriği Türkçe tutarsanız seviniriz. Böylece başka ülkelerdeki Avrupalı Türkler de bu içerikten yararlanabilirler. 

      • Ata Bayraktar

        By Ata Bayraktar

        İş tanımında Hollandaca da gerektiği yazıyor. O yüzden dediğiniz burada geçerli değil. Hollandaca bilmeyen bu işe başvuramaz zaten... Türkçe ve İngilizce ek dil olarak gerekiyor.

        • avroTürk

          By avroTürk

          Belki iş ilanlarında bu dediğiniz bir noktaya dek doğru olabilir ancak genel olarak içeriği Türkçe tutmalıyız ki, Almanyalı Türkler Hollandalı Türkleri anlasın, Hollandalı Türkler de Almanyalı Türkleri. Saygılar.

        Latest comments

        No comments

        Hollandalı Türkler

        Hollandalı Türkler

        Hollanda'da yaşayan Türklerin birbirleri ile ortak konuları tartışmaları amacına katkıda bulunmayı umuyoruz.