YETİŞMEN (Stagiair) ARANIYOR - Amsterdam - Türkçe Bilen ve Çevrimiçi Pazarlama (Online Marketing) SEO Konusunda Yetiştirilmek Üzere

YETİŞMEN (Stagiair) ARANIYOR - Amsterdam - Türkçe Bilen ve Çevrimiçi Pazarlama (Online Marketing) SEO Konusunda Yetiştirilmek Üzere 

İş Açıklaması:

Wij zoeken per direct een stagiair die ons bedrijf in hartje Amsterdam kan versterken met onze online marketing en SEO werkzaamheden. Je zal veel leren over alle facetten van online marketing en een expert worden op het gebied van SEO. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je je gaat vervelen!

Wij zijn bezig met het uitbreiden van ons (online) werkgebied naar Turkije en zoeken hier iemand voor die Turks spreekt/schrijft. Jij begeleidt het project en ondersteunt de online Marketeer en SEO-specialist met het opzetten van een goede strategie in Turkije.

Functie-eisen:

  • ·      Per 1 september beschikbaar
  • ·      HBO+
  • ·      ABN sprekend en een goede taalvaardigheid
  • ·      Woonachtig in/rondom Amsterdam is een pré
  • ·      Achtergrond in online Marketing, SEO en Communicatie is een pré

http://www.joof.nl/vacature/bridge-marketing/online-marketing-en-seo-stage-turks-sprekend?utm_source=avroTürk&utm_medium=organic&utm_campaign=avroTürk

    • avroTürk

      By avroTürk

      Gönderiniz için sağolun ancak elden geldiğince içeriği Türkçe tutarsanız seviniriz. Böylece başka ülkelerdeki Avrupalı Türkler de bu içerikten yararlanabilirler. 

      • Ata Bayraktar

        By Ata Bayraktar

        Hollanda şirketi. Hollandaca bilmeyeni işe alacaklarını sanmıyorum. İsterseniz siz söyleyin şirket iş ilanını Türkçe yapsın :-)

        • avroTürk

          By avroTürk

          Belki iş ilanlarında bu dediğiniz bir noktaya dek doğru olabilir ancak genel olarak içeriği Türkçe tutmalıyız ki, Almanyalı Türkler Hollandalı Türkleri anlasın, Hollandalı Türkler de Almanyalı Türkleri. Saygılar.

        Latest comments

        No comments

        Hollandalı Türkler

        Hollandalı Türkler

        Hollanda'da yaşayan Türklerin birbirleri ile ortak konuları tartışmaları amacına katkıda bulunmayı umuyoruz.