Türkiye'ye Kötü Haber: Van Persie "büyük olasılıkla" Macaristan'a Karşı Oynamayacak!

 

Türkiye'ye Kötü Haber: Van Persie "büyük olasılıkla" Macaristan'a Karşı Oynamayacak!

image 

Son duyumlara göre Hollanda takımının önemli oyuncularından van Persie bu akşamki (11 Ekim 2013) Macaristan karşılaşmasında Hollanda takımında yer almayacak. Bunun nedeni olarak "sakatlığı" gösterildi.

Bu akşamki Hollanda-Macaristan karşılaşması Türkiye açısından çok önemli. Ancak Hollanda Macaristan'ı yenerse Türkiye Rio'daki Dünya Kupası'na katılma şansını sürdürebilecek. Türkiye'nin Rio2014'e katılmasındaki olasılık durumunu görmek için tıklayın

Son günlerde Hollanda'nın teknik yöneticisi Louis Van Gaal'ın açıklamaları kafalarda sorular yaratmıştı: Louis van Gaal'ın açıklamasını okumak için tıklayın.

Bu arada Van Persie'nin sanki bu akşam oynayacak gibi Hollanda Ulusal Takımı ile çalışmalarını sürdürdüğü bildiriliyor... 

Türkiye için umudumuzu yitirmiyoruz!

Bu akşam TV'de CANLI Hollanda-Macaristan Karşılaşması

Hollanda'da karşılaşmayı SBS-6 kanalı canlı verecek. Şifreli olmayan bu kanaldaki yayın saat 20:00'de başlıyor. Karşılaşma saat 20:15'te başlıyor!

    • Mehmet Başar

      By Mehmet Başar

      insallah bilerek eksik takimla cikmazlar sahaya. "takimi dinlendirmek" adina. cok büyük namussuzluk olur.

      • Ali Osman

        By Ali Osman

        Bu bir seyi degistirmez. Dogal olarak önemli bir karsilasmadaki denli hirsli olmayaklar. Ancak Hollanda onurlu takimdir. Her karsilasmaya kazanmak icin cikar.

        Avusturya'nin bir dünya kupasinda Almanya'ya kiyak cekmek icin yaptigi numaralari yapmazlar. Avusturya ve Almanya'nin şikeleri sonucu Cezayir üst tura çikamamisti.

        • Turgay

          By Turgay

          Hollanda'nın koyunu, sonradan çıkar oyunu! Nasıl üçledi ama van Persie!

        Latest comments

        No comments

        AVRUPALI TÜRK FUTBOLSEVERLER

        AVRUPALI TÜRK FUTBOLSEVERLER

        Avrupalı Türk Futbolseverlerin grubu!