Energiecollectief: Enerji Giderlerinizi Azaltmak İçin Tüketici Derneği'nin Anlaşması

 

Hollanda Tüketici Derneği Consumentenbond Ucuz Enerji Anlaşması Yaptı

Consumentend bir süre önce enerji (elektrik ve doğal gaz) kuruluşlarının "en düşük fiyatı" vermeleri için bir "açık düşürme" düzenlemişti.

Bu yıl bunu "Nederlandse Energiemaatschappij" kazandı. Consumentenbond'un "energiecollectief" sayfasından doğrudan başvurabiliyorsunuz. Şu andaki enerji sağlayıcınızdan yenisine Consumentenbond doğrudan sizin için aktarımı yapıyor. Bilindiği gibi consumentenbond kar amacı gütmeyen yalnızca tüketiciler için çalışan bu kuruluş...

31 Aralık 2013 akşamına dek başvurabiliyorsunuz. Yararlanmak için Tüketici derneği'nin üyesi olmak gerekmiyor.

https://www.consumentenbond.nl/test/woning-huishouden/woning/energieleveranciers/energiecollectief/

 

    • Şengül Kırca

      By Şengül Kırca

      son anda bir sorun cikmasin?

      • SAK

        Çıkmaz. Herşey çevrimiçi (online) olarak yapılıyor. Consumentenbond da tüketici derneği. Güvenilir. Ben 3 yıldır onların anlaşma yaptığı enerji kuruluşlarına geçiyorum. Eski enerji kuruluşundan yenisine geçişi onlar hallediyor. Hiçbir sorun yaşamadım. Her kezinde de enerji sağlayıcıda hiç bir sorun olmadı. Enerjiyi daha ucuza almış oldum.

        En kötü durum ne olabilir? Dİyelim ki yeni enerji kuruluşu (Nederlandse Energie Maatschappij) battı. O durumda da elektriksiz kalmazsınız. Devlet yasalarına göre öteki enerji kuruluşları sizi almak zorundalar. Fiyat biraz artabilir o kadar. Dediğim gibi şu ana dek böyle birşey olmadı ve bu yıl da olacağını sanmıyorum.

         

         

        • SAK

          söylemeyi unuttum. Consumentenbond'un yönetimi ile HİÇBİR ilişkim yoktur. Yalnızca bir tüketici olarak bu tüketici derneğinin üyesiyim. Her isteyen üye olabilir. (Bu anlaşmadan yararlanmak için üye olmak gerekmiyor. Ben yalnızca benim üye olmamın özel birşey olmadığını belirtmek istedim)

          Eğer siz bu fırsattan yararlanırsanız benim HİÇBİR kişisel çıkarım olmayacaktır. Bunu özellikle belirteyim. En çok bu yolla Consumentenbond daha da güçlenir ve belki ileride herkes için daha iyi anlaşmalar yapabilir. Ben yalnızca bu anlaşmayı duyurmak istedim.

        Latest comments

        No comments

        Hollandalı Türkler

        Hollandalı Türkler

        Hollanda'da yaşayan Türklerin birbirleri ile ortak konuları tartışmaları amacına katkıda bulunmayı umuyoruz.