Kendini öldüren 15 Yaşındaki Kanadalı kıza 35 yaşındaki Hollandalı Türk Şantaj Yapmış!

image

 

Kendini öldüren 15 Yaşındaki Kanadalı kıza 35 yaşındaki Hollandalı Türk Şantaj Yapmış!

Gazetelerde çıkan duyuma göre, 15 yaşındaki Kanadalı kızın ölümünden 35 yaşındaki Hollandalı Türk sorumlu! Kanada suçlunun yargılama için Hollanda'dan Kanada'ya gönderilmesini isteyecek. 

Çocuğu kandırıp sonra şantaj yapmış image

Savlandığına göre, 35 yaşındaki Hollandalı Türk "Aydın C." internette İnternette 15 yaşındaki Amanda Todd'u kandırıp giysilerini çıkartmış. Kız çocuğunun çıplak görsellerini çektikten sonra kendisine karabaskı yapmaya başlamış. Buna dayanamayan Kanadalı kız, kendisini öldürmüş. Bunun üzerine araştırma yapan yetkililer, Hollanda ile Türk yurttaşlıkları olan Aydın C.'yi Oisterwijk'deki bir karavan park yerinde yakalamışlar. Olay şimdi açıklanmasına karşın, tutuklama Ocak ayında olmuş.

Kanada sanığı Kanada'da yargılamak istiyor. Ancak Kanada'nın isteği Hollandalı yetkililere ulaşana dek, sanık Hollanda'da yargılanacak. Kanadalıların sanığa yönelttikleri suçlamalar, 'Amanda Todd'un ölümüne yolaçmak', 'karabaskı' (şantaj), 'internette çocukları kandırmak' ile 'çocuk pornosu bulundurmak'.

Sanığın avukatı ise, sanık Hollanda yurttaşı da olduğu için Hollanda'da yargılanması gerektiğini, Kanadaya gönderilmesine karşı savaşacaklarını söylüyor.

"Benim Öyküm"

Amanda Todd'un başına gelenleri anlattığı (daha doğrusu yazdığı) bu vidyoyu kesinlikle izleyin. O bu vidyoyu, kendi başına gelenler başka çocukların başına gelmesin diye çekti. Anne babaların çocuklarının internet uğraşlarına daha çok ilgi göstermeleri için çekti. Kendini öldürmeden hemen önce...

izlemek için tıklayın: http://www.avroturk.com/videolist/watch/23503/benim-oykum-amanda-toddun-agzindan-basina-gelenler#.U1EqixAU6rM.twitter

    • Güner Sevinç

      By Güner Sevinç

      pislik mikrop! Butun Turk toplumunun adini kotuye cikariyor

      • Sevinç Acar

        By Sevinç Acar

        Bu gibiler gercek kadin bulamazlar cocuklarin pesine ondan düserler.

        • Cengiz Kolcu

          By Cengiz Kolcu

          Soyadini neden sakliyorlar? Herkes bilsin hangi soydan oldugunu!

          • Başak Acar

            By Başak Acar

            Sanık suçu kanıtlanana dek yalnızca SANIK'tır. Suçlu değil!

            • Başak Acar

              By Başak Acar

              Haber BBC'de de yayınlanmış. Avukatı yakalanan bu kişi için "konuşması kolay yakışıklı bir genç" diyor. Avukatın söylediğine göre, çok sağlam kanıt yokmuş.

              BBC, bu kişinin kendisini olduğundan genç göstererek, kızların yanısıra, oğlanları tuzağına düşürdüğünü öne sürüyor. Bir kez şantaj yapmaya başladı mı her adımda daha çok açık görüntü vermesini istiyormuş.

              BBC'nin yazısında "Türk" adı geçmiyor ancak eninde sonunda duyulacak. Bir Hollandalı Türk olarak, avukatın haklı olduğunu ve bu sanığın suçsuz olduğunu UMUYORUM. Ancak suçluysa da cezasını ÇEKSİN!

              BBC: http://www.bbc.com/news/world-europe-27076991

            Latest comments

            No comments

            Hollandalı Türkler

            Hollandalı Türkler

            Hollanda'da yaşayan Türklerin birbirleri ile ortak konuları tartışmaları amacına katkıda bulunmayı umuyoruz.