Bir Ülkenin Böyle Başbakanı varsa, Düşmana gerek yok!

image

 

Bir Ülkenin Böyle Başbakanı varsa, Düşmana gerek yok!

Tayyip Erdoğan bugün açıklama yapmış. "Ermenilerin acısını anlıyoruz" yönünde, içinde "Ermenilerin de o dönemde yaşadıkları acıların hatıralarını anmalarını anlamak ve paylaşmak bir insanlık vazifesidir." ve başka şeyler geçen bir açıklama.

Yazının içinde "soykırımı kabul ettik" gibi birşey geçmiyor Ama bu hiç kimsenin umurunda değil! Bu açıklama bütün yeryüzünde "Türkiye Ermeni soykırımını tanıdı" olarak yorumlandı!

Neden?

Bu açıklama Ermenilerin "soykırım günü" olarak kutladıkları 24 Nisan gününden hemen bir gün önce yapıldı. Herkes haklı olarak bu açıklamayı Türkiye'nin Ermeni iddialarını kabul etme konusunda esneklik gösterdiği olarak algılayacaktır ve algılamaktadır da!

Sen kalk Ermenilerin "soykırım günü"nden 1 gün önce "Osmanlılar döneminde öldürülen Ermeniler için üzgünüz" de.

Erdoğan'ın bu açıklanmasının verdiği zararı görmek için BBCnews.com'un Avrupa sayfasına bakmak yeterli. Erdoğan'ın yaptığu bu hainlik derecesindeki açıklama ve zamanlaması, Türkiye'nin başına çok bela olacak.

 

Erdoğan bunu neden yapıyor?

Erdoğan kendisini iktidara getiren Batılı güçlerin yeniden gözüne girmeye çalışıyor. Yakın zamana dek Batı'nın Erdoğan'ı "sildiği" yönde belirtiler vardı. Ancak Türk halkının burnuna kadar yolsuzluğa bulaşmış bir kişiyi yeniden yüksek oy oranları ile seçmesi Batı'yı çok şaşırttı. Şimdi Erdoğan bunu kullanarak Batı'nın gözüne girmek istiyor.

Erdoğan'ın ve AKP'nin bir taktiği de, sürekli gündem değiştirmek. Böylece telefon dinlemeleri ve 17 Aralık soruşturması ile ortaya çıkan yolsuzluklarını unutturmak istiyor. Başarıyor da.

 

Erdoğan Ermenilerin Öldürdüğü Müslüman Türk Halktan Sözetmiyor!

Osmanlı-Rus savaşı sırasında Ermenilerin arkadan vurduğu Türk askerlerinden sözetmedi Erdoğan. Erkekleri cephede olduğu için erkeksiz kalan müslüman köylerini Ermeniler bastığında, öldürülen kadın çoluk çocuk Türklerden sözetmedi Erdoğan. Osmanlı'nın son dönemlerinde Balkanlardaki Türk soykırımından sözetmedi. Çünkü Erdoğan'ı başa getiren Amerika ve Avrupa onları duymak istemiyor! 

 

İktidarda kalmak için herşeyi yapmaya hazır, gözü dönmüş bir başbakan!

Bir ülkenin başında milyar dolarlarla milletin parasını çalan bir hırsız varsa, iktidarda kalmak için PKK ile anlaşma yapıp özerklik sözleri veren, Batı'nın gözüne girmek için Ermenilerin iddialarını destekleyen gözü dönmüş bir politikacı varsa, o ülkenin durumu gerçekten çok zor!

Bu adam tam bir katasrofi. Bu gözü dönmüş politikacının çaldıkları bir yana, ülkeye verdiği öteki zararlar belki 100 yıl Türkiye'nin başına bela olacak. Yüce Allah sonumuzu hayıretsin.

 

 

    • Ercan Kolgar

      By Ercan Kolgar

      agzina saglik. azi var cogu yok. Allah'tan bulsun hirsiz hain

      • Cengiz Öztürkler

        By Cengiz Öztürkler

        Başbakan Ermeni iddialarını kabul etmedi! Nerden çıkarıyorsunuz ağzınızı pis pis bozuyorsunuz. Utanın be.

        • Turgay

          By Turgay

          YETER BE! HIRSIZIN KASETI YAYINLANDI "CALMADI" DERSINIZ. HIRSIZ KALKTI ERMENILERIN GUNUNDE ACIKLAMA YAPTI HALA BASIMIZA SARDIGI BOKU KABUL ETMIYORSUNUZ!

          ASIL SIZ UTANIN BE! GOZUNUZ DONMUS PARA PARA PARA.

          CEHENNEMDE O PARALARLA YAKACAKLAR SIZI. HAINLER

          • Şenay Göliçi

            By Şenay Göliçi

            Bu adamın Vatan, Türklük ve İslam umurunda değil. Yoksa Ermenilerce öldürülen Müslüman ve Türk şehitlerimize böyle bir namussuzluk yapmazdı.

          Latest comments

          No comments

          Almanya Türk

          Almanya Türk

          Almanya geneli için duyurular haberler vb