Türkiye 83 yaşındaki Hollandalı Türk'ü tutukladı. Suçu Kimlik Dolandırıcılığı

 image

 

Türkiye 83 yaşındaki Hollandalı Türk'ü tutukladı. Suçu Kimlik Dolandırıcılığı

83 Yaşındaki Hollandalı Türk "H.A." Samsun'un Çarşamba ilçesinde tutuklandı. 83'lük dedeyle birlikte 80 yaşındaki sahte eşi "F.Ç." de gözaltına alındı. Yaşlı dede ile ninenin yılın 6 ayını Türkiye'de, 6 ayını da Hollanda'da geçirdikleri bildiriliyor. Gazetelerde çıkan duyumlara göre, yaşlı çift, 6 ay kaldıkları Türkiye'den Hollanda'ya dönmeden 1 gün önce tutuklandılar.

Sevgilisini sahte TC Kimliği ile Hollanda'ya getirip emekli etmiş!

Bugün 83 Yaşındaki "H.A." tam 45 yıl önce, 1969'da Hollanda'ya çalışmaya gelmiş. Söylediğine göre, "çağırmasına karşın, yazılı (resmi) eşi O.A. Hollanda'ya gelmek istememiş". Bunun üzerine HA, sevilisi F.Ç. için sahte TC kimliği ile sahte pasaport çıkartmış. Sonra da Hollanda'ya getirtmiş. Ona Hollanda kimliği de çıkartmış. H.A.'nın gerçek karısı bundan 14 yıl önce Samsun'da ölmüş.

Sevgilisini Hollanda'dan emekli etmiş, bir de Samsun'da yenisini bulmuş

Daha sonra sahte karısını Hollanda'dan emekli eden O.A. Samsun'da yeni bir sevgili bulmuş, onunla da 14 yıldır birlikte oluyormuş.

 

    • SAK

      amca hızlıymış :-) Ama geride bıraktıklarına yazık olmuş. Ben karısının "çağrılmasına karşın gelmediğini" pek inandırıcı bulmadım...

    Latest comments

    No comments

    Hollandalı Türkler

    Hollandalı Türkler

    Hollanda'da yaşayan Türklerin birbirleri ile ortak konuları tartışmaları amacına katkıda bulunmayı umuyoruz.