Deventer Türkgücü (Turksekracht) Şampiyon!

image

Deventer Türkgücü Şampiyon oldu!

Son karşılaşmada Deventer DAVO ile karşılaşan Deventer Türkgücü (Turksekracht) rakibini 2-0 yenerek 4. Kümenin şampiyonu oldu. Böylelikle bir üst kümeye çıkmayı başardı. Gelecek dönem Türkgücü 3. kümede oynayacak!

Dünkü (4 Mayıs 2014 Pazar) karşılaşmanın son düdüğünden sonra, Deventer'de Türk bayramı yaşandı. Deventer'li Türkgücü yandaşları arabaları ve bayrakları ile Deventer sokaklarında şampiyonluğu kutladılar.

Çok zorlu bir yıl odu

Mesut Karademir'in çalıştırdığı Turkgucu'nun şampiyonluğu bu yıl olan bitenlere karşı bir yanıt oldu. Başından beri 4H kümesinde iyi sonuçlar alan Turkgucu, FC RDC karşılaşmasından sonra kümeden atılmıştı! KNVB Ceza Kurulu'nun FC RDC karşılaşmasında çıkan olayları tümüyle Türkgücü'ne fatura etmesi büyük haksızlıktı.

Türkgücü'nün bu atılma kararına karşı KNVB üst kuruluna gitti. Olay yeniden incelendi ve takım kümeye geri alındı. İşte bu şampiyonluk Türkgücü'ne yapılan haksızlığa bir yanıt olarak geldi. 

Şampiyon ama Kazanarak Bitirecek

Her ne kadar Türkgücü'nün şampiyonluğu kesinleşse de, Türkgücü gelecek hafta oynayacağı SV Dalfsen karşılaşmasını da kazanarak, futbol dönemini kazanarak bitirmek için alana çıkacak.

Türkgücü'nün FC RDC olaylarını ve öteki haberleri Türkgücü Deventer yüzlemine giderek okuyabilirsiniz.

 

image image

 

Latest comments

No comments

AVRUPALI TÜRK FUTBOLSEVERLER

AVRUPALI TÜRK FUTBOLSEVERLER

Avrupalı Türk Futbolseverlerin grubu!