Türk Çiğ Köfte Zinciri Hollanda'ya geliyor!

 

image

 

 

Türk Çiğ Köfte Zinciri Hollanda'ya geliyor!

Türkiye'de 216 birimi ile işleyen Tatlıses Çiğ Köfte zinciri, Hollanda ile Almanya'da da birimler açmak için anlaştı.

Kuruluş, 2014 yılında Hollanda ile Almanya'da 10'ar birime ulaşmayı amaçlıyor. "Ana halka" anlaşması yaptığı her zincir halkası kuruluşa 10 satışyeri açma yetkisi veriyor. Her satışyerinde çiğ köftenin yanısıra, içli köfte de satılacak.

Ürünler Türkiye'de yapılacak, Günlük Avrupa'da satılacak.

Bütün ürünlerin üretimi Türkiye'de kuruluşun anabiriminde yapılıp günlük Avrupa'ya ulaştırılacak, satışa sunulacak. Ayrıca ana kuruluş zincir halkası kuruluşları ürünleri ve servis konusunda eğitecek. 

Zincirin halkası olmak ucuz değil..

Zincir'in halkalarından birisi olabilmek için 10 bin avro ad kullanma bedeli isteniyor. Ayrıca satışyerinin en az 30 m² olması gerekiyor. Bu satışyerlerinde çalışacak kişiler Türkiye'deki eğitim biriminde, kasa sorumlusundan, satış çalışanına, temizlik görevlisine dek 2 ay süreyle eğitilecek. Eğitimde başarılı olamayanlar, yeniden eğitime sokulacak.

"Ana halka"

Kuruluş, satışyeri açma yetkisini "Ana Halka" kavramı ile veriyor. Her anlaşma yaptığı kuruluşa 10 satışyeri açma yetkisi veriyor. Her ülkede birden çok "ana halka" anlaşması yapabiliyor. Dolayısı ile her ne kadar Hollanda ile Almanya'da anlaşmalar yapılsa bile başka kuruluşlarla "ana halka" anlaşması yapabilecek.


 

 

Latest comments

No comments

Hollandalı Türkler

Hollandalı Türkler

Hollanda'da yaşayan Türklerin birbirleri ile ortak konuları tartışmaları amacına katkıda bulunmayı umuyoruz.