2014 Dünya Kupası için Hollanda Ulusal Takımı Açıklandı!

 

Hollanda Ulusal Takımı Açıklandı!

image

 

Louis van Gaal, Hollanda Ulusal Takımı'nın Dünya Kupası aday oyuncularını açıkladı! Dünya Kupası 12 Haziran günü Brezilya - Hırvatistan karşılaşması ile Brezilya'nın Rio de Janerio kentinde başlıyor. Hollanda İspanya, Şili ve Avustralya ile aynı kümede yarışacak.

Van Gaal'ın 23 kişilik adayları arasında , Fenerbahçeli Dirk Kuyt ile Galatasaraylı Wesley Sneijder da var.  Aday oyuncular arasında Eredivisie birincisi Ajax'tan 3, küme ikincisi Feyenoord'dan ise 5 oyuncu olması ilgi çekti. 
 
Hollanda Ulusal Takımı Aday Oyuncuları:

Kaleciler: Jasper Cillessen (Ajax), Tim Krul (Newcastle United), Michel Vorm (Swansea City)

Savunma: Bruno Martins Indi, Daryl Janmaat, Terence Kongolo ve Stefan de Vrij (Feyenoord), Joel Veltman (Ajax), Ron Vlaar (Aston Villa), Paul Verhaegh (Augsburg).

Orta alan:
Wesley Sneijder (Galatasaray), Nigel de Jong (Milan), Daley Blind (Ajax), Jordy Clasie (Feyenoord), Leroy Fer (Norwich City), Jonathan de Guzman (Swansea City), Georginio Wijnaldum (PSV)

İleri kol: Robin van Persie (Manchester United), Arjen Robben (Bayern Münih), Jeremain Lens (Dinamo Kiev), Dirk Kuyt (Fenerbahçe), Klaas Jan Huntelaar (Schalke 04), Memphis Depay (PSV).
 
Rafael van der Vaart sakatlığı yüzünden Brezilya'ya gidemiyor....
 
 
 

 

Latest comments

No comments

Hollandalı Türkler

Hollandalı Türkler

Hollanda'da yaşayan Türklerin birbirleri ile ortak konuları tartışmaları amacına katkıda bulunmayı umuyoruz.