Aytaç Göraler'in öldürülmesiyle ilgili yakalanan kişi serbest bırakıldı!

Aytaç Göraler'in öldürülmesiyle ilgili yakalanan kişi serbest bırakıldı!

 

image

 

Aytaç Göraler'in öldürülmesiyle ilgili yakalanan kişi serbest bırakıldı! Polis bugün yaptığı açıklamada, gözaltına alınan kişiyi tutuklamak için ellerinde yeterli kanıt olmadığını duyurdu!

Aytaç Göraler 4 Ocak 2014 günü Amsterdam Slotermeer'da öldürülmüştü. Amsterdam polisi 18 Haziran 2014 günü konuyla ilgili bir kişinin Amsterdam-West'te gözaltına alındığını açıklamıştı.

Aytaç Göraler kimdir?

Amsterdamli bir işadamı olan Aytaç Göraler, iş yaşamına babasının temizlik kuruluşunda başladı. Babası emekli olunca, bu temizlik kuruluşunu üzerine aldı. Ancak 2005 yılında bu temizlik kuruluşunu sattı. Oradan aldığı parayı ve başkalarından ödünç aldığı parayı biraraya getirdi, 'The Sand' adlı eğlence yerini kurdu. Amsterdam'ın batısındaki liman bölgesinde olan 'The Sand'in kuruluşunda devletten yardım da aldı.

Ancak işleri umduğu gibi gitmedi. Birkaç yıl sonra 'The Sand' battı. Daha sonra başkaları bu eğlence yerini satın aldılar.

Aytaç'ın 'The Sand'i kurarken ortağı Amsterdam'da yasadışı işler yapmış olan Atilla Önder. Şu anda Türkiye'de cezaevinde yatmakta.

Nasıl Öldürüldü?

4 Ocak 2014 akşamı Aytaç Göraler eşi ve çocukları ile eşinin anne-babasının evine gittiler. Arabalarını Amsterdam Slotermeer'daki Slauerhoffstraat'taki evin önüne parkettiler. Saat 22:00 sıralarında kendi evlerine dönmek için arabalarının yanına gittiler. İşte bu sırada, 1.85 boyunda, koyu derili birisi kendilerine doğru geldi. Üzerinde koyu renk (bir olasılık, 'Canadian Goose' marka) palto vardı. Elleri cebindeydi. Birden elini çıkardı ve Aytaç'ı silahla 3 kez başından vurdu.

Vurulduğunda Aytaç'ın kucağında 1,5 aylık çocuğu vardı. Önce çocuk düştü elinden, sonra da Aytaç kendisi yere yığıldı. 39 Yaşındaki Aytaç, eşinin, çocuklarının gözü önünde öldürüldü. 1,5 yaşındaki çocuğu yara almadan kurtuldu. Ölüm bebeği sıyırıp geçmişti. Daha sonra, vebeğin giysisinin üzerinde kurşunun çevreye saçtığı ufak parçalar bulundu.

Aytaç'ı öldürenler bir Volkswagen Golf'la kaçtılar.

Latest comments

No comments

Hollandalı Türkler

Hollandalı Türkler

Hollanda'da yaşayan Türklerin birbirleri ile ortak konuları tartışmaları amacına katkıda bulunmayı umuyoruz.