Almanya Yahudilere yaptığı soykırımın faturasını Filistin halkına ödetiyor. ve Türklere!

image

 

Alman başbakan Merkel Gazze konusunda açıklama yaparak İsrail'in yanında olduklarını belirtmiş.

Merkel "Hamas'ın elinde yeni silahlar var. Her saldırıya uğrayan ülke kendisini savunacaktır. Almanya olarak İsrail'in yanındayız" demiş...

Sanki bu dengeli bir çatışmaymış gibi. Alman başbakan, Avrupa'nın gerisi gibi gözlerini Filistin'deki cankırımına kapatıyor.

Almanya'ın desteği Avrupa'nın gerisinden daha farklı!

Ama Almanya yalnızca gözlerini kapatmıyor. Bir adım daha ileriye gidiyor. Neden? Çünkü II. dünya savaşı sırasında Almanlar milyonlarca museviyi acımadan soykırıma uğrattılar. Almanya şimdi "koşulsuz İsrail'i destekleme" politikası ile kendini birazcık bağışlattırmaya çalışıyor. Filistinliler ölmüş ne yazar? Almanya imgesini düzeltiyor ya!

Merkel geçen günlerde İsrail'e denizaltı satışını da onaylamıştı. Satılan denizaltılarda İsrail nükleer başlıklı füzeler taşıyabilecek. Almanya'nın bu satışı Türkiye de içinde olmak üzere bütün bölge ülkelerini tehlikeye atıyor.

Almanya bunu yalnız Filistin'e karşı değil, Türkiye'ye karşı da yapıyor!

Almanya II. dünya savaşında aldığı 'Soykırımcı Ülke' etiketinden birazcık kurtulmaya çalışıyor. Bunun bir yolu İsrail'i hep desteklemek.

Almanya'nın öteki yöntemi de bu soykırım olayını sulandırmak. Kötü geçmişlerini biraz örtebilmek. Örneğin Almanya bu yüzden Ermenilerin sözde savlarına en çok destek veren ülkelerden birisi. Her yıl Almanya bunun için milyonlarca avro para harcıyor. Bu çalışmalarını Alman derin devleti vakıfları aracılığı ile yürütüyor.

Alman derin devleti Türkiye'de vakıflar aracılığı ile çalışıyor.

Örneğin Almanya doğrudan ya da dolaylı olarak Türkiye'deki "Anadolu Kültür" adlı "vakfa" yardımlarda bulunuyor. Bu vakfın yaptığı etkinliklerin hepsinin amacı Türklere "Ermeni Soykırımı" yalanını kabul ettirmek. Bunu da "Ermeni - Türk yakınlaşması" olarak pazarlıyorlar ama nedense etkinliklerinde "Soykırım oldu mu olmadı mı, 1915 olaylarında Türklerden kaç kişi öldü" gibi şeyler konuşulmuyor. Tek konuşulan Ermeni iddiaları.

Almanya bu çalışmaları ile aklınca "soykırımcı sayısını arttırmayı" amaçlıyor. Böylece Almanlar yarın "bakın bir tek biz yapmadık bunu, bir sürü ülke yapmış, herkes yanlış yapar" demeye getiriyor. Ne yazık ki Türkiye'nin başında Recep Tayyip Erdoğan gibi kendi iktidarı için vatanu milleti satmayı göze almış bir kişi olduğu için de Almanya bu amacında sağlam adımlarla ilerliyor...

 

Latest comments

No comments

Almanya Türk

Almanya Türk

Almanya geneli için duyurular haberler vb