Ali İhsan Ünal'ın güzel bir yazısı: Toplum ve Tavandakiler

 

Sayın Ali İhsan Ünal'ın genel olarak Hollanda Türk toplumunun aymazlığı üzerine güzel bir yazısını buldum. Cumhurbaşkanlığı seçimleri örneğini kullanan  bu güzel yazıyı paylaşmak istedim. image

Bildiğim kadarı ile sayın Ünal CDA'da yaptığı politicılığı 2011 yılında bıraktı. Yıllarca Hollanda Türk toplumuna Coşkun Çörüz gibi "politikacıları" dayatan CDA'nın, Ali İhsan Ünal gibi bir kişinin değerini bilmemesini doğal karşılıyorum.

Aklıma gelmişken, sayın Ünal'ın Türkiye politikasındaki duruşu (AKP'li oluşu) ile hiçbir ilgim yok. Aslında aşağıdaki değerli görüşleri üreten bir kişinin AKP'nin yolsuzlukları konusunda, Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu ile yaptığı "paraları sıfırla" konuşması konusundaki görüşlerini bilmek isterdim.

Ancak konuyu dağıtmanın da alamı yok. Şu an önemli olan, her sözcüğüne tek tek katıldığım aşağıdaki yazısını sizlerle paylaşmak. Hollanda'da zaten bölünmüş, dağınık durumdayız. Her konuda birbirimizi elersek, sesimiz hiç çıkmaz. Bu yazıyı ve görselini facebook sayfasından aldım umarım kendisi anlayış gösterir.

image

Latest comments

No comments

Hollandalı Türkler

Hollandalı Türkler

Hollanda'da yaşayan Türklerin birbirleri ile ortak konuları tartışmaları amacına katkıda bulunmayı umuyoruz.