Türkiye'de AKP hükümeti Gülen Yanlılarına Karşı Baskın Düzenledi

image

 

Bu sabah (14 Aralık 2014), AKP hükümeti Fethullah Gülen yanlılarına karşı baskın başlattı. Baskın birçok ilde Gülen yanlısı basın ve öteki kurumlara karşı başlatıldı. Geçen yıl da bugünlerde Gülen yanlısı güçler Erdoğan hükümetindeki yolsuzlukları gözönüne seren baskınlar yapmışlardı. Baskınlarda rüşvetçi bakan oğulları gözaltına alınmış, daha sonra da Erdoğan'ın oğlu Bilal ile yaptığı "paraları sakla" telefon görüşmesi internete konulmuştu.

İstanbul'da Zaman Gazetesine baskın. Gözaltı var.

İstanbul'da güvenlik güçleri Fethullah Gülen yanlısı Zaman gazetesine baskın düzenlediler. Baskın İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı polislerce yapıldı. Baskında ilk olarak Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı gözaltına alındı.

image

Baskın önceden Twitter'dan duyurulmuştu!

Baskının yapılacağı ve yüzlerce Gülen yanlısının gözaltına alınacağı günler öncesinden Twitter'a düşmüştü. Twitter'da "Fuat Avni" adlı kişi (büyük olasılıkla takma ad) duyuruyu yapmıştı. @fuatavni Twitter kullanıcı adlı bu kişinin AKP hükümeti içindeki Fethullah Gülen yanlısı bir "köstebek" olduğu sanılıyor.

image

Baskın AKP yanlısı bir TV'ce şöyle duyuruldu:

https://www.youtube.com/watch?v=IFlcH49dyMc

 

    • Tüzün

      By Tüzün

      ETME BULMA DUNYASI! Siz namussuz Fethullahcilar, AKP'nin eteginin altindayken vatanseverlerin evine baskinlar duzenleyip onlari zindanlara attiniz. Varolmayan bir "Ergenekon orgutu" uydurup, uydurma "kanitlarla" vatanseverleri "orgut uyesi" diye iceri attiniz.

      Sonrada Erdogan ve AKP haramileri caldiklarini sizle paylasmadilar diye onlara düsman oldunuz. Daha once neden hirsizlari ortaya dokmediniz?

      ETME BULMA DUNYASI. Cehennemde yanin insallah. O gece evinde bastiginiz kanser hastasi iyi insan Turkan Saylan'in ahi sizin cocuklarinizin kanina girer insallah!

      • Cengiz Öztürkler

        By Cengiz Öztürkler

        Paralelciler paraleltirak oldular :-)

        • Cengiz Öztürkler

          By Cengiz Öztürkler

          inlerine girecegiz.

        Latest comments

        No comments

        Almanya Türk

        Almanya Türk

        Almanya geneli için duyurular haberler vb