Almanya'nın Peşmergelere gönderdiği ağır silahlar PKK'nin eline geçmiş. Türkiye'ye karşı kullanılacak!

 imageimage

Almanya'da Süddeutsche gazetesi Der Spiegel dergisini kaynak göstererek yayınladı:

Almanya'nın Peşmergelere verdiği silahlar PKK'nin eline geçti. Türkiye'ye karşı kullanılacak! Silahlar arasında tanksavar füzeleri de var!

 

Almanya ağır silahları Suriye ile Irak'taki Peşmergelere yardım için göndermişti. Amaç terör örgütü IŞİD'e karşı savaşan Peşmergelere yardım etmekti. Ancak Siddeutsche gazetesinin bildirdiğine göre silahlar PKK'nin eline geçti. Böylece bu silahları Almanya'nın NATO ortağı Türkiye'ye karşı kullancak. Alman silahları Türk askerlerini ve sivillerini öldürmek için kullanılacak.

PKK'nin eline geçen silahlar arasında DM51A1 model el bombalarının yanısıra, Milan model tansavar füzeleri gibi ağır silahlar da bulunuyor. PKK teröristleri içinde silah olan Alman sandıklarını gazetecilere göstermişler.

Almanya Yine Silah Gönderiyor!

Almanya geçen hafta aldığı kararla Peşmergelere yine içinde silah ve sağlık gereçleri olan yardım yapacağını açıklamıştı...

Alman savunma bakanlığının kaynaklarına göre, bu kez peşmergelere 500 tane Milan model tanksavar füze ve 30 tane de füze fırlatıcısı gönderilecek. Ayrıca 200 tank zırhı delen bazuka, 2400 bazuka mermisi, 2 milyon mermisiyle 4000 G3 tüfeği, 10 bin el bombası ve 10 makineli tüfek gönderiliyor. Büyük olasılıkla bunlar da PKK'nin eline geçecek ve Türkiye'ye karşı kullanılacak.

 

    • Ege Kendir

      By Ege Kendir

      Almanyanin PKK destegi basindan veri vardi bir tek son yillarda arka kapilardan yaptiler desteklerini.

      AMA GERCEK SU: Suriye'de Türkiye'yi tehdit eden bu rezil duruma kim yolacti? HIRSIZ ERDOGAN VE AKP HARAMILERI. Takmislar Esad'a (o köpek ölüsü gibi haram kokan agizlarinda sürekli Esed mesed derler) Türkiyenin agzina sictilar.

      • Cengiz Kolcu

        By Cengiz Kolcu

        Almanya, İngiltere, ABD gibi büyük devletler hep ikili oynarlar. "Ne olur ne olmaz orada bir Kürt devleti kurulduğunda elimiz boş kalmasın" diye. O yüzden o silahların PKK'nin eline düşmesi rastlantı değil.

        Bu her zaman olur. Asıl iş, Türkiye'de ülkeyi sağlam tutmak. Ne var ki Türkiye'nin başına musallat olmuş hırsız çetesi, paradan maldan başka birşey düşünmeyen namussuzlar var. Allah yardımcımız olsun.

      Latest comments

      No comments

      Almanya Türk

      Almanya Türk

      Almanya geneli için duyurular haberler vb