Ağabey Kıyağı: Sneijder kardeşini de Galatasaray'a aldırıyor!

image

 

Ağabey kıyağı! Sneijder'ın kardeşi de Galatasaray'lı oluyor! 

Galatasaray yıldız oyuncusu Wesley Sneijder'ın kardeşi Rodney Sneijder'ı da takımına katıyor. Ancak Rodney ağabeyi Rodney gibi yıldız oyuncu değil. O Hollanda'nın 2. kümesinde oynayan Almere City takımında yeralıyor.

Hollanda ikinci kümesinde sonda!

"Eerste Divisie" ya da destekçisi bira üreticisinin adıyla "Jupiler League" olarak anılan küme Hollanda'nın 2. yüksek futbol kümesi. Bu kümede 20 takım oynuyor. Almere City de işte bu kümede şu anda 10. sırada!

Yıldız değil, ama ağabeyin koşulu...

Başka deyişle Galatasaray yıldız oyuncu almıyor. Yalnızca son zamanlarda adı İtalyalı Juventus ile anılmakta olan Wesles Sneijder'ı Galatasaray'a bağlamak için kardeşine kıyak çekiyor! Büyük olasılıkla 23 yaşındaki Rodney Sneijder'in Galatasaray'a alınması Wesley Sneijder bir koşul olarak öne sürdü... Rodney Sneijder'ın önce Galatasaray'ın A2 takımına gireceği sonra da ana takımda top koşturacağı söyleniyor...

Rodney ağabeyinin tersine o denli yıldız değil ki, Almere City bu geçiş için bonservis bedeli bile istemiyor!

Urfaspor, Kayseri Erciyesspor olmamış ama Galatasaray oldu!!!

Rodney'in daha önce görüştüğü Urfaspor ile anlaşma yapılmış ama daha sonra "Suriye'ye yakın" diye gitmemiş. Daha sonra da Keyseri Erciyesspor ile anlaşamamışlar... Şimdi ise ağabey piyangosu ile Galatasaray'a geliyor!

image 

 

Latest comments

No comments

Hollandalı Türkler

Hollandalı Türkler

Hollanda'da yaşayan Türklerin birbirleri ile ortak konuları tartışmaları amacına katkıda bulunmayı umuyoruz.