Kasımpaşa'lı Ryan Donk: Eğer Hollanda beni seçmezse,Türk Ulusal Takımı için oynamak isterim!

 

 image

Kasımpaşaspor'un Hollandalı yıldızı Ryan Donk Türk Ulusal Takımı için oynamak istiyor. Eğer Hollanda Ulusal Takımı'na seçilmezse!

Türkiye'de Super küme takımı Kasımpaşa'da oynayan Hollandalı yıldız güzel oyunu ile ilgi çekiyor. Daha önce AZ ile Brugge'de oynamıştı. 28 Yaşındaki Ryan Donk şimdiye dek Hollanda Ulusal Takımı'na çağrılmamasından rahatsız. Daha önce Hollanda Genç Ulusal takımında savunma oyuncusu olarak yeralmıştı. Hollanda'nın önemli gazetelerinden De Telegraaf'a konuşan Donk, eğer Hollanda kendisini çağırmazsa Türk Ulusal Takımı'na geçmek istediğini söyledi.

Peki Şimdi ne olacak?

Hollanda'nın çalıştırıcısı Guus Hiddink bu arada 28 Mart'ta oynanacak Türkiye ile 31 Mart'ta oynanacak İspanya karşılaşmaları için Hollanda Ulusal Takımı'nı açıkladı. Beklendiği gibi Ryan Donk Hollanda takımına çağrılmadı. Şimdi ne olacak? Donk'un Türk yurttaşlığına başvurabilmesi için 1,5 yıl daha beklemesi gerek. Bu, Donk'un Hollanda'dan umudunu kesmesi için daha 1,5 yılı var demek. Ondan sonra Türk yurttaşlığına geçip geçmemeye karar verecek.

Ulusal takım çalıştırıcısı Fatih Terim daha önce yabancı kökenli oyuncuları takıma almaya açık olduğunu belirtmişti.

 

 

Latest comments

No comments

AVRUPALI TÜRK FUTBOLSEVERLER

AVRUPALI TÜRK FUTBOLSEVERLER

Avrupalı Türk Futbolseverlerin grubu!