Holleeder'in kızkardeşi:"Hapise girersem gazeteci de Vries'i vurduracam dedi"..

image

Holleeder (sağda) ile daha sonradan öldürttüğü (kız kardeşinin kocası) Van Hout, Heineken'ı kaçırmaktan yargılanırlarken...

 

Azılı şuçlu Holleeder'i bu kez kadınlar yakacak. Kendi kızkardeşleri!

Onlarca kişiyi öldürdüğü sanılan ve Hollanda'nın en azılı suçlularından Willem Holleeder şimdiye dek yasalara yakalanamadı. Ama bu kez paçayı kaptıracak gibi!

Kendi Kızkardeşleri!

Holleeder'in kendi kızkardeşleri duruşmada erkek kardeşlerine karşı açıklamalar yaptılar. Holleeder'in iki kız kardeşi de "Bu psikopatı içeri atın, yaptıkları yanına kalmasın" diyorlar.

Holleeder'in kızkardeşlerinden birisi öteki ünlü suçlu Cor van Hout. Holleeder ile van Hout 1980'li yıllarda ünlü Heineken'in sahibi Freddy Heineken'ı kaçırmışlardı. Ama sonra araları bozuldu ve Holleeder kızkardeşinin kocasını öldürttü!.

Holleeder'in kızkardeşi en son olarak ta geçen yıl gazeteci Peter R. de Vries'e ölüm gözdağı verilmesi konusunda konuştu. Bu gözdağını Willem Holleeder'in verdiği söyleniyor. Holleeder kızkardeşi Astrid'e "Eğer bu yüzden cezaevine girersem, de Vries'i ben içerdeyken vurduracağım. Bir tetikçi bulacağım" demiş.

Kızkardeşi, Holleeder'in bu konuda ciddi olduğunu söylüyor. Çünkü 2006 yılında da, kendisi cezaevindeyken uyuşturucu al-satçısı Thomas van der Bijl'i bu yöntemle öldürtmüş!

Kendi kızkardeşinin çocuklarını öldürecekmiş!

Holleeder Heineken'ın kaçırılmasını konu alan "De ontvoering van Alfred Heineken" filminin gelirinden pay istemiş. Filmin yayın haklarını elinde tutan gazeteci De Vries, geliri Cor van Hout ile paylaşmış. Holleeder, van Hout'un karısı ve kendi kızkardeşi Sonja'dan bu paranın bir kısmını istemiş. "Eğer vermezsen çocuklarını öldürürüm. Önce hangisinin ölmesini istiyorsan, sen seç" demiş...

İstanbul'da öldürülen Akgün ile çalışmış

Holleeder'in öteki suçlular Dino S., Fred R., Jesse R. ve İstanbul'da öldürülen Ali Akgün ile ortak bir sürü kişiyi öldürttüğü öne sürülüyor....

Latest comments

No comments

Hollandalı Türkler

Hollandalı Türkler

Hollanda'da yaşayan Türklerin birbirleri ile ortak konuları tartışmaları amacına katkıda bulunmayı umuyoruz.