Polis Camilere ve Göçmenlere saldırı hazırlayan örgüte baskın düzenledi!

 image

 

Alman polisi camilere ve göçmenlere saldırmaya hazırlayan bir terörist örgüte karşı baskın düzenledi. Kendilerini "Oldschool Society" olarak adlandırılan teröristlerden 4'ü tutuklandı.

"Eski kafalı kişiler"

"Oldschool Boys" İngilizce'den Türkçe'ye "eski okul toplumu" olarak çevrilebilir, ancak gerçek anlamı "eski kafalı kişiler".

Bu aşırı sağ örgütün tutuklanan 4 üyesinin adları ile yaşları açıklandı: Grubun elebaşları 56 yaşındaki Andreas H. ile 39 yaşındaki Markus W. Öteki üyeler: Denise Vanessa G., 22, and Olaf O., 47.

Patlayıcılar Bulundu

Teröristlerin evlerinde yapılan aramalarda yüksek etkili patlayıcılar bulundu.

Aşırı Sağ, Almanya'nın düzelmeyen hastalığı...

Almanya'da aşırı sağcı örgütler sık sık yabancılara saldırıyorlar. Bu saldırılar daha önce Solingen ve Mölln'de olduğu gibi cankırımına da yol açıyor. 200 ile 2006 Yılları arasında NSU adlı aşırı sağcı bir örgüt aralarında 8 Türk'ün de bulunduğu 10 kişiyi öldürmüştü. Alman polisi önce bu olayı "Türkler arasında çatışma" olarak ele almış ve Alman basınında utanç verici bir biçimde ölümler "Döner öldürmeleri" olarak geçmişti.

Alman derin devleti içinde mi?

NSU soruşturmasında, Alman haberalmasının "yanlışlıkla" kanıt dosyaları ortadan kaldırdığı ortaya çıkmıştı. Bugüne dek aydınlatılamayan olayda soruşturmalar ve duruşmalar sürüyor. Ancak ilginç bir biçimde duruşma tanıkları arka arkaya "ölüyorlar"...

 

 

 

Latest comments

No comments

Almanya Türk

Almanya Türk

Almanya geneli için duyurular haberler vb