Robin van Persie'nin Fenerbahçe'ye geçişi kesinleşiyor!

image

 

Uçan Hollandalı Robin van Persie'nin Fenerbahçe'ye geçişi kesinleşti gibi. Açıklamanın İstanbul'da bugün yapılması bekleniyor.

2014 Futbol Dünya Kupası'nda İspanya'ya uçarak attığı golden sonra adı "Uçan Hollandalı"ya çıkan van Persie ile son pazarlıklar yapılıyor. Fenerbahçe van Persie gibi Manchester United'da oynayan Nani'yi de satın almıştı.

Vergicilerden saklanan gerçek tutar ne?

Van Persie'nin yılda 7 Milyon Avro istediği ancak Fenerbahçe'nin bunu 4 Milyon Avro'ya çekmek istediği bildiriliyor.  Ancak Türkiye'de genellikle futbolcularla anlaşılan tutarların düşük açıklandığı, böylece vergi kaçırıldığı biliniyor. Dolayısı ile gerçek tutarın bu açıklananlardan yüksek olması büyük olasılık...

"Bu parayı bir tek Fenerbahçe verir"

İngiliz basınında Manchester United takımının pahalı futbolcularla yolunu ayırmak istediği ve van Persie'den bu yüzden kurtulmak istediği yazıldı. İngiliz basınına göre van Persie'nin istediği yüksek tutarı vermek isteyen tek takım Fenerbahçe. Rotterdam'ın Feyenoord takımında parlayan van Persie sırasıyla Arsenal ile Manchester United takımlarında oynadı.

Eşi de İstanbul'u beğendi

Rotterdam'ın Kralingen bölgesinde büyüyen Persie'nin Fas kökenli eşi Bouchra (Büşra) van Persie'nin de İstanbul'a geldiği ve beğendiği yazılıyor.

    • Serdar Dardağan

      By Serdar Dardağan

      Haydi hayirlisi! Bu yil ligin tozunu attiracaz!

      • Kreuzbergli

        By Kreuzbergli

        Sezen hanim GS'lisiniz sanirsam? Fenerbahce'nin transferlerinde vergi kaciriliyor da öbür takimlarinkinde kacirilmiyor mu? Nedir bu vergi vurgulamasi?

      Latest comments

      No comments

      Hollandalı Türkler

      Hollandalı Türkler

      Hollanda'da yaşayan Türklerin birbirleri ile ortak konuları tartışmaları amacına katkıda bulunmayı umuyoruz.