Türk gazeteciler bu kez Huntelaar ile Galatasaray'ın arasında çöpçatanlık deniyor!

image

Son günlerde Türk takımları büyük paralar ödeyerek yabancı futbolcuları takımlarına aldılar.

Görünüşe göre şimdi Avrupa'daki Türk gazeteciler Türk takımlarına yeni oyuncular için çöpçatanlık yapmaya çalışıyorlar. Basında çıkan duyumlara göre, Sabah gazetesi Almanya'da Shalke 04 takımının kampında Hollandalı Yıldız Huntelaar ile görüştü. Shalke 04 Huntelaar için 6 milyon avro istiyor. Ayrıca futbolcuya verilecek ek para da cabası.

Sabah gazetecileri damdan düşer gibi Huntelaar'a "Sneijder ile ulusal takım, Ajax ve Real Madrid'de birlikte oynadın. Galatasaray'da da oynamak ister misin?" sorusunu yöneltmişler. Huntelaar da ne yapsın "Futbolda 'asla olmaz' diye birşey yok, neden olmasın" demiş. Ama gazeteciler Galatasaray formasını imzalamasını isteyince (ne saçma bir istek), bunun fotoğrafının çekilmesini engellemiş. Çünkü adam biliyor o fotoğrafı çektirse, Türk gazetelerinde ne haberler yazılacak...

Huntelaar da Türk gazetecilerin ağzına biraz bal sürmüş. "İstanbul'da oynadığımız karşılaşmada hava bambaşkaydı" falan gibi. Sonra da İstanbul'da Sneijder'a selam söylemiş. Al sana haber, al sana gazetecilik!

Hacı paraları saçıyor!

Taşıma suyla değirmen dönmez. Bunu her yıl Avrupa'da rezil olarak görüyoruz. Futbola azıcık para harcayan ülkeler bile Avrupa kupalarında Türkiye'den daha başarılı oluyorlar.

Ama Türk takımları yağı bol bulan Arap gibi para harcamayı sürdürüyorlar. En son, Fenerbahçe milyonlarca avro ödeyerek Manchester United'lı oyuncular Nani ile "Uçan Hollandalı" van Persie'yi takımına kattı.

Fenerbahçe Yeşil Burun Adaları (Cape Verde) doğumlu Portekizli oyuncu Nani için Manchester United'a 6 milyon avro ödedi. Futbolcunun kendisine ödenecek para bunun dışında...

Ayrıca Fenerbahçe "Uçan Hollandalı" van Persie'yi de takımına bağlamak için anlaştığı bildiriliyor. Daha tam tutarlar açıklanmadı ancak van Persie'nin Nani'den çok daha pahalı bir oyuncu olduğu biliniyor.

Latest comments

No comments

AVRUPALI TÜRK FUTBOLSEVERLER

AVRUPALI TÜRK FUTBOLSEVERLER

Avrupalı Türk Futbolseverlerin grubu!