Gençlerbirliği Hollanda takımı FC Twente'yi Hollanda'da çarptı: 0-5

image

 

Hollanda'da kamp çalışmalarında bulunan Türk takımı Gençlerbirliği, Hollanda takımı FC Twente'yi 0-5 yendi.

Hollanda'nın üst kümesi "Eredivisie"nin ortalama takımlarından FC Twente takımı geçen hafta Sivasspor'u 2-0 yenmişti. Ancak Gençlerbirliği değişik çıktı!

Ankara takımı tüm golleri ilk yarıda attı. Daha 10. dakikada İerfan Can Kahveci ile 0-1 öne geçen Gençlerbirliği, 3 dakika sonra durumu Skullason ile 0-2, 31. dakikada El Kabir ile 0-3, 38 dakikada Stancu ile 0-4 yaptı. İlk yarının son anlarında 44. dakikada Srtancu bir gol daha atarak durumu 0-5 yaptı.

FC Twente çalıştırıcısı Schreuder karşılaşmadan sonra "Bedensel olarak şu anda bizden daha iyi olan bir karşıta karşı oynadık. 0-2'den sonra oyuncular oyunu bıraktılar. Bu konuda hoşnut değilim" dedi. Çalıştırıcı ayrıca takımının daha sonra, 2. yarıda bile oyuna geri gelemediğini söyledi. Bu durumun olmaması gerektiğini söyleyen Schreuder, her durumda çok iyi bir takıma karşı oynadıklarını anımsattı.

Gençlerbirliği'nin FC Twente'yi farklı yenmesi Hollanda basınında ses getirdi. Sport1 sitesi "Gençlerbirliği FC Twente'yi aşağıladı" başlığını attı.

Latest comments

No comments

AVRUPALI TÜRK FUTBOLSEVERLER

AVRUPALI TÜRK FUTBOLSEVERLER

Avrupalı Türk Futbolseverlerin grubu!