Satılık Saat: Yeni-Hiç Kullanılmamış - Hamilton JazzMaster Slim - Kendikuran (otomatik) H38515555

By Ucnuyo
Category: market:category:Satılık
Type: market:type:
Price: avro €475 avro.
20282
Price avro € 475 avro.

 

 

- Yeni, hiç kullanılmamış. Kutusu, belgeleri, faturası ile birlikte.


- Hamilton'u ürün listesinden çıkaran Hollanda'nın en tanınmış takı-saat satıcısından satmak amacı ile indirimle alınmıştır.

 


- Kendikuran ETA 2892 Düzenekli. Vikipedi (İng) bilgisi: 'Bu düzenek göreceli olarak yüksek nitelikli saatlerde kullanılır. Örneğin bir çeşiti Tissot Visodate'de de kullanılan (2836-2) 2824-2'den daha iyi olduğu kabul edilir. Bu düzeneğin çeşitli tipleri Omea Seamaster ve IWC Portofino'da da kullanılır ve Rolex'in kendi düzenekleri ile benzer duyarlılıkta olduğu öne sürülür.'

 


- Paslanmaz çelik kasa

- Kahverengi deri kayış

- Çizilmez safir kristal cam.

- Çapı (kurma kolu olmadan): 40mm.

- Kayış genişliği: 22 mm

- Suya dayanıklığı: 3 bar (30metre) - (Her ne kadar üretici 30 metre demişse de, bu saatin en yakınındaki su, bardaki içki bardağında olsun).

 

- Bir kendikuran düzenek için oldukça ince bir saat ("Slim" adı da oradan geliyor). Bu saat görüntü olarak çok benzeşen daha ucuz ve quartz "Thinline" ile karıştırılmamalıdır. Satışa sunulan saat "Slim" dizisinden olup, düzeneği otomatiktir (kendikuran). Bu sitede daha önce satışa sunulan ve ebay'de satılandan değişik olup, bunun boyutu 40mm'dir.

- Bu model konusunda Hamilton sayfası:
http://www.hamiltonwatch.com/en/gents/american-classic/field/slim-auto/H38515555

Saatle birlikte Hamilton ürün kataloğu da verilecektir.

 

Geçmiş Satışlar **********************

Daha önceki satışlarımızda alıcıların eBay'e bıraktıkları yorumları şu bağlantıdan görebilirsiniz (eğer tıklayamazsanız tarayıcınızın adres bölümüne yapıştırıp görebilirsiniz). Görüldüğü gibi yorumlar çok olumludur:

 

http://feedback.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewFeedback2&userid=ucnuyo&ftab=FeedbackAsSeller

 

Ürünlerimiz tersi belirtilmediği durumda kesinlikle kullanılmamış ürünlerdir. Satış ederinin göreceli olarak düşük olmasının nedeni belli markaları stoklarından çıkarmak isteyen saat satışyerlerinden indirim ile alınmış olmalarındandır.

 

 

Dilerseniz bu satış eBay üzerinden de olabilir. O durumda toplam edere %12 eBay komisyonu eklenir. (ödeme seçenekleri için aşağıya bakınız).

 

Gönderim: *******************************

Avrupa Birliği (Bulgaristan ile Romanya'ya gönderilmez), İsviçre, Norveç, İzlanda: 22 avro posta gideri eklenir (Yalnızca sigortalı gönderiyoruz).

 

Türkiye: Saat Hollanda'da olmasına karşın anlaşılabilecek bir zaman aralığında Türkiye'ye (yalnızca İstanbul,İzmir) elden ulaştırılabilir. Ulaştırma olarak yalnızca İstanbul, İzmir'in verilmesinin nedeni Türkiye'deki paket servislerinin (en azından kişilerce gönderilen) paketlerdeki sigortalama sorunlarından, ve benim Türkiye'deki paket servisleri konusundaki deneyimsizliğimden kaynaklanmaktadır.

 

 

Ödeme: **********************************

Banka aktarımı ya da PayPal (toplam edere %5 PayPal komisyonu eklenir).

 

 

Ek: *****************************************
- Bu saat başka kanallarda da (ebay vb) satışa sunulacağından, istenme durumunda satışı olası olmayabilir.

 

- Görsel bu modelin genel görselidir. Satışta olan saatin görseli önümüzdeki günlerde eklenecektir.