Fender Stevie Ray Vaughan (Srv) strat gitar

By sertan can
Category: market:category:Satılık
Type: market:type:
Price: avro €1700
26625
Price avro € 1700

Herkese merhaba, bugüne kadar üretilmiş olan SRV modellerinin içinde en özeli olan en kalitelisi ve özen gösterilmiş 90-91 yılı üretimine ait seri no lu stratım satılıktır. Meraklısı olan bilir ki 90 lı yıllardan sonra ağaç sorunu ve fender in efsane gitar yapımcılarından bazı isimler fenderden ayrıldıktan sonra yeni model stratlar kalite kaybına ugramış, bir çok fender meraklısını memnun etmemeye başlamıştır. 

Bu yüzden elimdeki SRV modeli bir relic kalitesindedir! Satış sebebine gelince yeni evlenmiş olmam ve bir iş yeri açmamdan dolayı çok fazla masrafım oldu. Dolayısıyla bu gitara sahip olacak olan arkadaş bir nevi yeni evli birine destek olmuş olarak hayır da işlemiş olacaktır :))))

Gitarda hiçbir problem yoktur tamamen orjinaldir! Şu anki tek sorun şu an gitarın istanbulda olmasıdır fakat ciddi alıcılara ürün teslimatı için elimden geldigince yardımcı olucam. Bu ilanı burada vermemin sebebi, malumunuz degerli ve üst seviye bir ürün. O yüzden sadece Tr içi bu güzel gitarı hakettigi fiyatta kısa sürede satabilmek oldukca zor. Dileyen bana forum dışında email adresimden veya telefonumdan da ulaşabilir. isteyene skype üzerinden gitarı gösterebilir, sesini dinletebilirim herkese saygılar sevgiler

detaylı fotolar:

http://postimg.org/gallery/2vhut2gdc/c30351dc/

sertan_can@hotmail.com

0537 662 96 04

 

Latest comments