Urecht'e yazılım kuruluşu Türkçe de bilen "Ürün Danışmanı" (Product Consultant) arıyor.

By Ulaş Boylu
Category: market:category:İş Duyurusu
Type: market:type:
Price: avro €
28059
Price avro €

İŞ DUYURUSU

Product Consultant in een internationale setting

Als Product Consultant ben je de verbindingsschakel tussen onze klanten en onze producten. Je bent daarmee het gezicht van FRISS naar buiten. Je combineert uitstekende technische skills met prima communicatievaardigheden.

FRISS is een ambitieuze kennisorganisatie waar innovatie en ondernemerschap in het bloed zit. Wij verwachten van jou eenzelfde profiel. Je hebt passie voor techniek en werkt bevlogen aan jouw projecten.

Wie zijn wij?

FRISS (http://www.friss.eu) biedt een totaaloplossing voor fraudedetectie, riskmanagement & compliance voor verzekeraars en geldverstrekkers. Met onze innovatieve 'Software as a Service’ is FRISS marktleider in Nederland. Wij expanderen momenteel razendsnel in Europa. Onze organisatie kent een informele cultuur met korte lijnen waar veel kansen zijn voor zelfstandige en bevlogen professionals.

De functie

Je weet als Product Consultant als geen ander wat onze klanten belangrijk vinden. Hierdoor weet je welke kennisregels van belang zijn en ben je in staat om deze in onze softwareproducten vast te leggen. Je bent in staat om resultaten te analyseren en op basis daarvan ons kennissysteem steeds effectiever te maken voor onze klanten. Door jouw activiteiten neemt de voorspellende waarde van de gebruikte kennisregels en onze profielen fors toe en geef je mede sturing aan de verdere ontwikkeling van onze producten.

Ons aanbod

Marktconform salaris – laptop, auto en telefoon van de zaak - prima secundaire arbeidsvoorwaarden - inspirerende werkomgeving: Creative Valley in Utrecht - uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden - goede faciliteiten voor thuis en parttime werken – last but not least: de kans mee te bouwen aan het succes van onze organisatie.

Wat vragen we van jou?

We weten dat ideale kandidaten schaars zijn, dus we hebben een aantal minimale vereisten en een aantal wensen geformuleerd.

Vereisten

 • Je hebt een afgeronde universitaire of HBO opleiding, bijvoorbeeld: (Bedrijfskundige) Informatica, Artificiële Intelligentie, Creative Technology of een soortgelijke studie - je analytisch inzicht staat buiten kijf;
 • Je hebt kennis van en ervaring met databases en SQL;
 • Buitenlandse projecten spreken je aan en je bent internationaal georiënteerd;
 • Je vindt het leuk om samen met klanten implementatieprojecten uit te voeren en opereert als inhoudelijk trekker van deze projecten;
 • De competenties waarop jij goed scoort zijn: overtuigingskracht, ondernemerschap, zelfstandigheid, mondelinge presentatie, flexibiliteit en resultaatgerichtheid;
 • Je beheerst naast Nederlands ook Engels op een professioneel niveau;
 • Je bent woonachtend in Nederland of bent bereid daarnaar te verhuizen.

Wensen

 • Je hebt aantoonbare werkervaring in het financiële domein (verzekeringen, hypotheken, banken);
 • Kennis van en praktijkervaring met fraudedetectie en/of anti-money-laundering;
 • Je wilt jouw kennis gebruiken om een state-of-the-art kennis systeem verder te ontwikkelen;
 • Je bedenkt nieuwe functionaliteit die we kunnen toevoegen aan ons pakket;
 • Je beheerst naast Nederlands en Engels nog een of meer moderne vreemde talen, waarbij wij vooral zijn geïnteresseerd in de volgende talen: Duits, Frans, Russisch, Italiaans, Spaans en Turks.

Reageren op deze vacature?

Hebben we jouw interesse gewekt? Mail dan je motivatie en CV naar cavature@friss.eu. Wij reageren binnen twee werkdagen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

FRISS'in sitesi için TIKLAYIN