TÜRKİYEMSPOR Berlin: Revision

 

HABERLER EN ALTTA VERİLMEKTEDİR

 

'SENSİZ EKSİĞİZ. SENLE TÜRKİYEMSPOR' KAMPANYASINA KATILALIM!!!!!

 

image

Arkadaşlar, parasal olarak zor günler gecirmekte olan Berlin Türkiyemspor'u destekleyelim...

Unutmayalım ki bu kulüp yalnız Berlin'de değil, bütün Almanya'daki Türklerin düzgün imajına büyük katkıda bulunan bir oluşumdur. Ayrıca gençlerin enerjilerini doğru biçimde harcayabildikleri, toplumsal ilişkilerde bulunabildikleri önemli bir yerdir.

SENSİZ EKSİĞİZ, SENLE TÜRKİYEMSPOR KAMPANYASI

Türkiyemspor Berlin 15 aydan beri 'Sensiz eksiğiz , Senle Türkiyemspor' isimli kampanyayla iflas sürecini atlatmaya çalışıyor. Aralık 2011 yılından beri iflas sürecine giren Avrupa´daki göçmenlerin kurduğu en başarılı futbol kulübü Türkiyemspor Berlin 15 aydan beri “Sensiz eksiğiz , Senle Türkiyemspor “ isimli kampanyayla iflas sürecini atlatmaya çalışıyor.

 

  

 

Kampanyaya çok sayıda kişi ve kuruluş katıldı, bağışta bulundu. “Sensiz eksiğiz , Senle Türkiyemspor “ kampanyası çerçevesinde bugüne kadar 22.399 Avro bağış yapıldı ve bu bağışlarla kulübü ayakta tutulmaya çalışıldı.

Çok sayıda kişi adını bağış listesine yazdırırken ayrıca Berlin´in sosyal etkinlikleriyle  tanınan iki ünlü derneğinden de destek geldi.  Bunlar Gangway  ve Vielfalt derneğiydi.  „Sensiz eksiğiz , Senle Türkiyemspor“ kampanyasına yeni katılanların isim listesi şöyle: Levent Karaman, Ayhan Erusta, Avukatlar Franke, Brasche, Felsberg ve Monnin, Dr. Herbert Dierker, Sarah Reimann, Maik Baumgärtner, Cordula Drautz, Dr. Claus Yilmaz, Frank-Rene Domes, Mir-Tiroj Balkaya, Sven Heinemann, SPD-Friedrichshain Kreuzberg, EGI GmbH-City Hostels, Die Grünen Friedrichshain Kreuzberg, Saluş GmbH, Franziska Brüder, Cem Özdemir, Martin Magdziak, Ayhan Demirel, Thomas Sánchez, Vielfalt e.V., Gangway e.V.  

 

Türkiyemspor için düzenlenen bu kampanyalar hakkında Türkiyemspor Denetim Kurulu Başkanı Robert Schaddach; ’’Türkiyemspor uzun ve ince bir yolda ilerliyor. Süren destekle daha güvenli adımlar atabilme kapasitesine ulaşacak.  Şahısların yanında sosyal işlere yoğunlaşan derneklerden destek alması bize ayrıca memnun ediyor. Türkiyemspor sadece  sportif alanda değil, ayrıca sosyal alanda da Almanya´nın başkentinde önemli bir rol üstleniyor. Bağışta bulunan bütün Türkiyemspor camiasına 400 genç üyemiz adına teşekkür ediyorum.“

=================================================

Bir zahmet bu yüzlemi BEĞENELİM.

Berlin TÜRKİYEMSPOR'un sitesine bakalım: http://www.tuerkiyemspor.info

 

Türkiyemspor'a gönül vermişlerin yüzlemidir. Spor Klübü ile doğrudan ilişkisi yoktur.

 

Latest comments

No comments

History