Turkgücü Turkse Kracht (Hollanda Deventer): Revision

Hollanda Deventer Turkgücü Futbol Takımı için yaratılmış yüzlemdir

image

image

image

image

Türkgücü internet sitesi (ne yazık ki Türkçe'yi unutmuşlar...):

Home

Karşılaşma sonuçları için: http://www.svturksekracht.nl/2011-10-14-11-06-21/programma-en-uitslagen-2

 

Deventer Türkgücü'nün cezası azaltıldı! Lige Geri Dönüyoruz!

Aralık 2013'te Türkgücü-RDC karşılaşmasında olay çıkmıştı. KNVB Deventer Türkgücü Aralık 2013'te kümeden çıkarılmıştı. Türkgücü, KNVB ceza kurulunun bu kararına karşı çıktı.

KNVB üst kurulu kararını açıkladı: KNVB Türkgücü'nü biraz haklı görerek, cezayı azalttı. Yeni karara göre, Türkgücü 5. düzeye düşürülmeyecek. Ancak puanlarında 5 puan silinecek ve 200 avra da ceza alacak.

Avukat: RDC aklandıysa, Türkgücü'nün de aklanmalı!

Türkgücü'nün avukatı KNVB'nin bu kararından sonra takımın yargıya gitmesini önerdi. Avukata göre, olaylı karşılaşmada RDC aklandıysa, Türkgücü'nün de aklanması gerekiyor. Ancak Türkgücü'nün avukatın bu önerisini izleyip izlemeyeceği bilinmiyor. Türkgücü'nün 2006'dan bu yana 26 kez olaylı karşılaşmalar yüzünden ceza aldığı bildiriliyor...

Önceki Haberler:

RDC Karşılaşmasındaki olayların faturası bize kesildi ne yazık ki. Aşağıdaki haberi okuyun.

KNVB'den Deventer Türk Gücü'ne 1 Karşılaşma Cezası!

 

Geçen Paza oynanan “Deventer derbisi” FC RDC karşılaşmasında çıkan olaylar nedeni ile Türk Gücü'ne (Turksekracht) 1 karşılaşma oynamama cezası geldi.

 

Geçen Pazar günü, 0-0 biten karşılaşmadan sonra oyuncular soyunma odasına giderlersen olay çıktı. RDC'nin yedek kalecisi Türk Gücü'lü bir oyuncuya laf atınca, Türkgücü oyuncusu kafa atarak karşılık verdi. Bunun üzerine oyuncular ve izleyiciler arasında çıkan kavgayı ancak 6 minibüs dolusu polis ayırabildi.

 

Olayı soruşturan Zeist kentindeki KNVB araştırma kurulu, olayın faturasını Türkgücü'ne kesti.... Türk Gücü haftaya karşılaşma oynayamayacak. FC RDC ise hiç ceza almadı...

Latest comments

No comments

Hollandalı Türkler

Hollandalı Türkler

Hollanda'da yaşayan Türklerin birbirleri ile ortak konuları tartışmaları amacına katkıda bulunmayı umuyoruz.