Bu da OrtaSepet Huliganı! Karşı Takımı Davul Çalarak Şaşırttı.

 

image

 

Bu da OrtaSepet Huliganı! Karşı Takımı Davul Çalarak Şaşırttı.

 

 

Hakem Karşılaşmayı Erken Erken Bitirdi!

 

Davul Çaldı, Karşı Takımı ve Hakemi Çıldırttı!

Hollanda'da ODO ile Fiks arasındaki Ortasepet karşılaşmasında davul çalan bir izleyici yüzünden karşılaşma yarıda kesildi. ODO'yu tutan bir izleyici, top ne zaman konuk takım Fiks'in eline geçse elindeki davulu çalmaya başladı. Bu da Fiks oyuncularını şaşırttı, oyuna yoğunlaşmalarını engelledi. Sonunda bir tek kişinin çaldığı bu davul o kadar rahatsız edici oldu ki, karşılaşmanın hakemi 3 uyarısına da yanıt alamayınca, karşılaşmayı süresinden önce bitirdi.

 

ODO Takımı Davul Çalınmasını Yasaklamayacak!

ODO Takımı yandaşının davul çalmasının karşılaşmayı etkilemediği savında. Dolayısı ile davul çalınmasını yasaklamayı düşünmüyor. Bu olayın bu kadar büyütülmesine anlam veremediklerini söyleyen sözcü ortasepet karşılaşmalarında bu tür gürültülü desteklemelerin olağan olduğu görüşünde.

 

Fiks takımı: Neden yalnız top bize geçtiğinde davul çaldı?

Fiks takımı sözcüsü ise spor salonunun oldukça ufak olduğunu, izleyicilerin oyun alanına çok yakın oturduklarını ve bu yüzden de davulun çok etki yaparak oyuncularını şaşırttığını ileri sürdü. Ayrıca davulcunun yalnızca top Fiks'e geçtiğinde davul çalmasının da ilginç olduğunu söyledi.

 

Karşılaşmanın Sonucunu Kurul Belirleyecek

Karşılaşma ikinci yarıda süre bitmeden bitirildiğinde, konuk takım Fiks 3-11 öndeydi. Karşılaşmanın önemi küme sıralamasında ODO'nun 7 sayı ile 6 sayılı Fiks'in hemen üstünde olması. Şimdi sonucu Ortasepet kurulu belirleyecek...

 

    • Ercan Değirmencioğlu

      By Ercan Değirmencioğlu

      Ulam bu ne incelik! Ne lan bu tenis karşılaşmasında olduğu gibi kös kös oturacak mı izleyiciler? Ben o hakemin!

      • Nurdan

        By Nurdan

        ay cok güldüm. Neymis "yalnizca karsi takim topu aldiginda davul caliyomus". Yesinler senin agzini. Ne yapacakti baska? Taraftar ulen taraftar! Tutuklasaydiniz adami :-)

      Latest comments

      No comments

      OrtaSepet (Korfbal) Sporu

      OrtaSepet (Korfbal) Sporu

      Ortasepet (korfbal), Ortasepettopu (korfbol) konusunda bilgi, duyum,haber, yorum