Hollandalı Türk girişimci Eindhoven'dan Avrupa'ya "kurşun geçirmez ve modaya uygun yelek" satıyor

image 

Eindhoven'da başkanlığını (CEO) Yavuz Yılmaz'ın yaptığı "Panamera"kurşun geçirmez yelekler satıyor. Ama öyle polisin üzerinde gördüğümüz yeleklerden değil. Panamera'nın yeleklerinin üzerine tişört, kazak giyebiliyorsunuz. İçinizde kurşun geçirmek yelek olduğu da belli olmuyor. Örneğin takım giysinizin altına giyip işe gidebiliyorsunuz. Bir bakıma "modaya uygun kurşun geçirmez yelek" bunlar.

 image

Kolombiya'dan geliyor

Panamera bu yelekleri Kolombiya'dan getiriyor. "Miguel Caballero" marka bu yelekleri Amerika anakarasında birçok ünlü kişinin kullandığı, kullananlar arasında Amerika Birleşik Devletleri başkanı Barak Obama'nın da olduğu söyleniyor. Panamera Eindhoven'dan başlayarak Avrupa pazarını ele geçirmeyi planlıyor. Önümüzdeki aylarda Paris, Köln ile Brüksel'de satışyerleri açılacak. Panamera ayrıca Türkiye pazarını da gözüne kestirmiş durumda. 

Büyük istek var

Avrupa'daki terör saldırıları arkasından istekte patlama getirmiş. Örneğin Paris'teki Charlie Hebdo saldırısından sonra yalnız Paris'ten 150 kişi bilgi isteğinde bulunmuş. Doğal olarak her bilgi isteği satışa dönüşmüyor ama bu yelekler de pek ucuz değil. O yüzden para kazanmak için binlerce satmak gerekmiyor. Yeleklerin en ucuzu 2400 avro. Büyük makinalı tüfek kurşunlarına dayanan modeller ise çok daha pahalı.

Ürünlerle ilgilenenler genelde ünlüler, varlıklı kişiler ya da bir biçimde tehlikede olduklarını düşünenler. Doğal olarak isteyenler arasında suçlular ve teröristler de olabilir ancak Panamera'nın sözcüsü o kişilerin odak satış kitlesinde olmadığını söylüyor.

 

Panamera'nın sözcüsü ürününü böyle tanıtıyor:

Hani olur da ilgilenirseniz:-), ağ sitesi ve iletişim bilgileri:  http://www.panameragroup.eu/

 

 

 

 

    • Hakan

      By Hakan

      Helal olsun adam pazardaki boslugu iyi bulmus. Acikgoz isadami.

      • Temel Tüfekçioğlu

        By Temel Tüfekçioğlu

        evet gidip arastirmis ta Kolombiya'dan bulmus getirmis. Hani aklima da gelmedi degil. Neden ben dusunemedim diye. Ama aslinda yapcak adam icin kesin baska bir suru marka vardir oralarda bu isi yapan.

        • Nurdan

          By Nurdan

          İgrenc isler silah görünce icim kalkiyo

          • Ege Kendir

            By Ege Kendir

            @Nurdan icin kalksa da kalkmasa da bu yasamin gercegi. Birileri birilerini olduruyor. Korunman gerekiyorsa da bu urunleri kullanacaksin...

          Latest comments

          No comments

          Hollandalı Türkler

          Hollandalı Türkler

          Hollanda'da yaşayan Türklerin birbirleri ile ortak konuları tartışmaları amacına katkıda bulunmayı umuyoruz.